ManiCute - Tribal

A mai témánk a tribal volt, így  törzsi mintás körmöket készítettünk. Nagy kedvencem az azték minta, de ritkán vetemedek rá, hogy a körmeimre varázsoljam, mert ha igazán mutatósat szeretne az ember, akkor az elég időigényes munka. Most viszont vettem a fáradságot és egy igazán mutatós és színes manikűrt készítettem magamnak. :)


Azt hiszem nagyon sikerült eltalálnom ezt az azték életérzést, ebből kifolyólag napokig örömmel viseltem a manikűrt. Igaz az elkészítése nem két perc volt, de azt hiszem megérte a belefektetett időt. 





A  Born Pretty Store webáruháztól tesztelésre kapott azték vizes matricát használtam, amivel egyszerűen készíthettek mutatós törzsi manikűrt. A körmeimet először fehérre festettem, majd felragasztottam a vékony díszítőcsíkokat, és ezek közé kentem a színes lakkokat. Mikor megszáradt a lakk felhelyeztem a matricákat és színtelen fedőlakkal fixáltam a manikűrt. A matrica könnyen kezelhető, egyszerűen felhelyezhető, nem túl merev, de nem is szakad el. Összességében nagyon meg vagyok vele elégedve.


Szeretitek az azték manikűröket?



Megjegyzések

  1. Nagyon szép színes, kicsit nekem nyárias, de nagyon jó. :)

    VálaszTörlés
  2. De szuper! A színek telitalálatok :)

    VálaszTörlés
  3. Ez nagyon durva! Egyik kedvencem lett tőled azt hiszem! Imádom a tribal cuccokat :)

    VálaszTörlés
  4. Fantasztikus lett, alig várom, hogy felavathassam az ilyen matricáimat. :)

    VálaszTörlés
  5. Te jó ég, le sem mosnám amíg nem muszáj, nagyon tetszik!!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép lett! Csodásak a színek!:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése