Stamping Challenge - 7. ombre

A hetedik manikűr a nyomdázós kihívásban az átmenetről szó. Én úgy értelmeztem vagy a nyomdázásnak, vagy a nyomdázás alap színének kell ombrének lenni. Maradtam az átmenetes alapnál. Piros- fekete átmenetet készítettem, amire ezüsttel nyomdáztam a BP-13 lemezről egy érdekes engem Dávid csillagokra emlékeztető mintával. 




A lemezt a Born Pretty Store webáruháztól kaptam tesztelése. Be kell valljam, amikor kiválasztottam ezt a lemezt azt gondoltam, hogy ez lesz az a minta, amit tuti soha nem fogok használni, aztán végül ezt próbáltam ki először... :D A lemez hibátlan, érdekes mintákat válogattak össze rá.

INNEN tudjátok megrendelni.


ITTtaláltok még több nailarttal kapcsolatos terméket. A csapat még egy 10%-os kupon kóddal is meglepett BHB10, amit Ti is felhasználhattok vásárlás során.


Szeretitek az ombre körmöket?



Megjegyzések

  1. Nekem nem jutott erről eszembe Dávid csillag, csak egy fonatos minta. Nagyon jól sikerült mani!

    VálaszTörlés
  2. Nekem szögesdrót jut eszembe róla, de nem is ez a lényeg. Szép lett az átmenet, és a nyomda is. Nekem tetszik ez a lemez, jól ki lehet használni a mintákat szerintem. (-:

    VálaszTörlés
  3. Jól néz ki :)
    Összeszedtem a gondolataimat a kihívásról, megéri megnézni ;) : http://voroskoromlakk.blogspot.hu/2015/02/koromnyomdazos-kihivas-ertekelese-es.html

    VálaszTörlés
  4. Nice gradient & extra pattern :)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen lányok! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése