Egy kis körmös zsákmány

Az utóbbi 2-3 hónap körmös szerzeményeit hoztam el most nektek.


A múlt héten nagy örömömre megérkezett az újabb Born Pretty Store tesztcsomagom. Ezúttal négy termék fért bele a keretbe, két strasszos tárcsa, egy nyomdalemez és egy matrica ív.A tárcsában szív, kör, és csepp (? nem tudom mi ennek a formának a neve...) alakú fekete alapszínű színjátszó strasszok találhatóak.

INNEN tudjátok megrendelni, ha megtetszett.A második tárcsa apró félgyöngyöket tartalmaz 12 színben. Van köztük átlátszó, teli színű, gyöngyházas is...  Sajnos öt rekeszben nagyon összekeveredtek a szállítás során a gyöngyök, így rendet kellett köztük raknom... :/

INNEN tudjátok megrendelni, ha megtetszett.


Ismét a csomagomba került egy nyomdalemez is, mert egyre jobb barátságban vagyok velük. Ezúttal egy szép virágos, inda, és koronamintás darabra esett a választásom.

INNEN tudjátok megrendelni, ha megtetszett.
A negyedik termék pedig egy arany színű matrica ív. Kicsit szkeptikus vagyok vele szemben, félek, hogy nem fog jól ragadni, és nem fogja szépen felvenni a köröm formáját. De olyan szépek ezek a minták, hogy muszáj vagyok próbálkozni vele. 

INNEN tudjátok megrendelni, ha megtetszett.


Nézzetek szét a bolt nail art kínálatában, ha van kedvetek.
Ne feledjétk a 10 %-os kupon kódot sem. :)


Megérkezett a Max Factor nyereményem is, amit ezúton is köszönök szépen! A csomag egy vörös Max Effect Mini körömlakkot, egy False Lash Effect szempillaspirált, egy drapp Wild Shadow szemceruzát, és egy szép nude színű  Gloss Cube szájfényt rejtett.ÉTi milyen lakkokat vettetek mostanában?

8 megjegyzés:

 1. A Galactic Glam nekem is megvan és imádom! :P

  VálaszTörlés
 2. Arra a Moyra lakkra én is pályázom :)

  VálaszTörlés
 3. A Moyra érdekel. :)
  Az essence topper nekem s megvan. :)

  VálaszTörlés
 4. A lakkok gyönyörűek, és az a szempillaspirál valami eszméletlen jó!:)) x
  Bianka

  VálaszTörlés
 5. Én is a Rossmann lomoskosarát raboltam le, ugyanezt a lila glitteres lakkot hoztam el 180-ért, valamint ugyanennyiért a szintén Essence Skyfall-t és egy nail-candies-t valamint 4 féle Astor Fashion Studio lakkot, utóbbiak 230Ft-os darabáron jutottak hozzám :))))

  VálaszTörlés
 6. Szép dolgok :) Én már nem veszek lakkot, hanem vetetek :) Úgyhogy most a meglévőket használom el, még olyan is van, amit fel sem kentem, még kipróbálásra sem. Anyám vesz nekem két lakkot a Moyrától, New Yorkot és Audreyt, az ő lakhelyén mindig hamarabb kaphatók.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Fú, ne is monda, annyi olyan lakkom van, amit még ki sem próbáltam... :/ SZégyellem is magam miatta.

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com