Egy kis körmös zsákmány

Az utóbbi 2-3 hónap körmös szerzeményeit hoztam el most nektek.


A múlt héten nagy örömömre megérkezett az újabb Born Pretty Store tesztcsomagom. Ezúttal négy termék fért bele a keretbe, két strasszos tárcsa, egy nyomdalemez és egy matrica ív.



A tárcsában szív, kör, és csepp (? nem tudom mi ennek a formának a neve...) alakú fekete alapszínű színjátszó strasszok találhatóak.

INNEN tudjátok megrendelni, ha megtetszett.



A második tárcsa apró félgyöngyöket tartalmaz 12 színben. Van köztük átlátszó, teli színű, gyöngyházas is...  Sajnos öt rekeszben nagyon összekeveredtek a szállítás során a gyöngyök, így rendet kellett köztük raknom... :/

INNEN tudjátok megrendelni, ha megtetszett.


Ismét a csomagomba került egy nyomdalemez is, mert egyre jobb barátságban vagyok velük. Ezúttal egy szép virágos, inda, és koronamintás darabra esett a választásom.

INNEN tudjátok megrendelni, ha megtetszett.




A negyedik termék pedig egy arany színű matrica ív. Kicsit szkeptikus vagyok vele szemben, félek, hogy nem fog jól ragadni, és nem fogja szépen felvenni a köröm formáját. De olyan szépek ezek a minták, hogy muszáj vagyok próbálkozni vele. 

INNEN tudjátok megrendelni, ha megtetszett.


Nézzetek szét a bolt nail art kínálatában, ha van kedvetek.
Ne feledjétk a 10 %-os kupon kódot sem. :)


Megérkezett a Max Factor nyereményem is, amit ezúton is köszönök szépen! A csomag egy vörös Max Effect Mini körömlakkot, egy False Lash Effect szempillaspirált, egy drapp Wild Shadow szemceruzát, és egy szép nude színű  Gloss Cube szájfényt rejtett.



ÉTi milyen lakkokat vettetek mostanában?

Megjegyzések

  1. A Galactic Glam nekem is megvan és imádom! :P

    VálaszTörlés
  2. Arra a Moyra lakkra én is pályázom :)

    VálaszTörlés
  3. A Moyra érdekel. :)
    Az essence topper nekem s megvan. :)

    VálaszTörlés
  4. A lakkok gyönyörűek, és az a szempillaspirál valami eszméletlen jó!:)) x
    Bianka

    VálaszTörlés
  5. Én is a Rossmann lomoskosarát raboltam le, ugyanezt a lila glitteres lakkot hoztam el 180-ért, valamint ugyanennyiért a szintén Essence Skyfall-t és egy nail-candies-t valamint 4 féle Astor Fashion Studio lakkot, utóbbiak 230Ft-os darabáron jutottak hozzám :))))

    VálaszTörlés
  6. Szép dolgok :) Én már nem veszek lakkot, hanem vetetek :) Úgyhogy most a meglévőket használom el, még olyan is van, amit fel sem kentem, még kipróbálásra sem. Anyám vesz nekem két lakkot a Moyrától, New Yorkot és Audreyt, az ő lakhelyén mindig hamarabb kaphatók.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fú, ne is monda, annyi olyan lakkom van, amit még ki sem próbáltam... :/ SZégyellem is magam miatta.

      Törlés

Megjegyzés küldése