Rainbow NPC - 15. paca

Ennél a témánál nem bonyolítottam túl a manikűrt, a legkézenfekvőbb technikához nyúltam, amit el lehet képzelni, szívószált ragadtam és fújtam. :D Alapnak fehéret használtam, és ismét megjelenik mind a nyolc színt, de nem minden körömre került mindegyikből (elvileg). Nagyon imádtam viselni a manikűrt, mert vidám színes és vibráló, talán az a legjobb benne, hogy nincs két egyforma minta. :)

jobb kéz:


bal kéz:


két kéz :D



Nos, letakarítani annyira nem buli... :D De ha valaki előre gondolkodik, és becelluxozza a körmök körül az ujjait, akkor egész kevés suvickolással megúszhatja, én nem voltam elég előrelátó. :) Mindenesetre szerintem megéri azt a kis takarítást a végeredmény. :)

Szeretitek a szívószálas technikát?



Megjegyzések

  1. Jópofa lett, de nekem nem volt idegzetem hozzá. Valószínűleg nem jól csináltam valamit mert a végén már nemcsak körömlakk jött ki a szívószálból :))) Na akkor tettem félre az egész cuccost :D

    VálaszTörlés
  2. Én nekem a szívószállal nem sikerültek jól ezek a pacák, úgyhogy úgy csináltam, hogy megszáradt a lakk és fog piszkálóval a köröm fölött össze vissza húzogattam :)
    Ügyes vagy! Tetszik!

    VálaszTörlés
  3. szerintem nagyon király lett :)

    VálaszTörlés
  4. ez nagyon tetszik, tök jó színeket választottál:) biztos, hogy kipróbálom majd egyszer ezt a technikát:)

    VálaszTörlés
  5. Jaj, úgy tetszik ez a technika, de még nem szántam rá magam, hogy kipróbáljam. Tényleg nagyon vidám az összhatás. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése