Rainbow NPC - 15. paca

Ennél a témánál nem bonyolítottam túl a manikűrt, a legkézenfekvőbb technikához nyúltam, amit el lehet képzelni, szívószált ragadtam és fújtam. :D Alapnak fehéret használtam, és ismét megjelenik mind a nyolc színt, de nem minden körömre került mindegyikből (elvileg). Nagyon imádtam viselni a manikűrt, mert vidám színes és vibráló, talán az a legjobb benne, hogy nincs két egyforma minta. :)

jobb kéz:


bal kéz:


két kéz :DNos, letakarítani annyira nem buli... :D De ha valaki előre gondolkodik, és becelluxozza a körmök körül az ujjait, akkor egész kevés suvickolással megúszhatja, én nem voltam elég előrelátó. :) Mindenesetre szerintem megéri azt a kis takarítást a végeredmény. :)

Szeretitek a szívószálas technikát?8 megjegyzés:

 1. Jópofa lett, de nekem nem volt idegzetem hozzá. Valószínűleg nem jól csináltam valamit mert a végén már nemcsak körömlakk jött ki a szívószálból :))) Na akkor tettem félre az egész cuccost :D

  VálaszTörlés
 2. Én nekem a szívószállal nem sikerültek jól ezek a pacák, úgyhogy úgy csináltam, hogy megszáradt a lakk és fog piszkálóval a köröm fölött össze vissza húzogattam :)
  Ügyes vagy! Tetszik!

  VálaszTörlés
 3. ez nagyon tetszik, tök jó színeket választottál:) biztos, hogy kipróbálom majd egyszer ezt a technikát:)

  VálaszTörlés
 4. Jaj, úgy tetszik ez a technika, de még nem szántam rá magam, hogy kipróbáljam. Tényleg nagyon vidám az összhatás. :)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com