A három grácia - essence special effect topperek

Ma elhoztam nektek a három gráciát, ahogy én hívom az új essence special toppereimet, nevezetesen a 04 mystic mermaidot, a 03 hello holot és a 11-es disco,discot. Két lakkot a kifutó termékek akciójának keretében zsákmányoltam, egyet pedig csak úgy. Mind a három lakk fedőlakk tele különféle ezüst csillámokkal. A legkisebb csillámokat a mystic mermaidben, a legnagyobbakat a disco, disco-ban találjuk. A hello holo csillámai pedig holografikusak, bár a disco, discoba is került pár holos csillám. Nem tudtam eldönteni melyiket próbáljam ki először, így felkentem mindet. :D Lesz majd róluk külön-külön is poszt idővel...



A holo hatás télen leginkább lámpafénynél érvényesül, mivel a napocska ritkán bújik elő a felhők közül.. De azért jól elvoltam ma a buszon is amíg a körmeimet szemlélgettem bambulás közben. Ez a legjobb elfoglaltság unatkozás ellen.


Nagyjából ugyanazt tudom elmondani mind a három lakkról. Azt, hogy oda vagyok értük. Gyorsan száradnak, egy rétegben is elegendő csillám kerül a körömre, és nagyon szépen feldobják a legegyszerűbb lakkot is. Én a tegnap bemutatott lakkomra kentem fel őket, és szerintem mind nagyon jól mutat ezzel a visszafogott lilás-rózsaszínes színnel. 


balról jobbra: 11 disco, disco, 03 hello holo, 04 mystic mermaid




Megvan Nektek valamelyik lakk? Ahogy olvstam sokan lecsapatatok rá az essence akció keretein belül

Megjegyzések

  1. A disco,disco nekem is megvan és nagyon beleszerettem.:)Még kísérletezem vele melyik lakkomon mutatna igazán jól.De szerintem bármelyiken...;)

    VálaszTörlés
  2. Nekem a Disco disco tetszik a legjobban! :)

    VálaszTörlés
  3. Tetszenek így együtt a körmeiden :-)

    VálaszTörlés
  4. Úgy látom a disco-dicso a kedvenc. Nekem is az tetszik talán a legjobban. =)
    Köszi Katy! Először úgy terveztem csak felkenem őket ahogy esik úgy puffan, de aztán elgondolkoztam, hogy miért ne lehetne egy normális manikűr... Ez lett a végeredmény. =)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése