Manikűrvadász 34

Kicsit megkésve (ismét) már kezd nagyon rossz szokásommá válni... De most volt rá mentségem, nyaralni voltam, és pont abban a két hétben nem voltam itthon, amikor el kellett volna készítenem a manikűrt... De most végre pótoltam, és remélem nem kapok fekete pontot. :D 

Ezúttal Manna bonyolította a versenyt, és Andi lett a párom. Anditól még nem volt alkalmam vadászni, de most végre bepótolhattam ezt. :) Alig tudtam választani a szebbnél szebb manikűrök közül... Végül egy nagyon nyári színátmenetes azték mintás manikűrre esett a választásom, hogy vidámabb hangulatom legyen tőle így a nyár vége közeledtével. :) Nem sokat változtattam rajta, mindössze kicsit másabb mintákkal nyomdáztam.Sajnos a fedőlakk megviccelt, és rendkívül felbosszantott azzal, hogy száradás közben bebuborékosodott mert eddig semmi baja nem volt... De talán annyira nem feltűnő a képeken. :)


A lemezt, amit használtam INNEN tudjátok megrendelni.ITT találtok még több nailarttal kapcsolatos terméket. A csapat még egy 10%-os kupon kóddal is meglepett BHB10, amit Ti is felhasználhattok vásárlás során.4 megjegyzés:

 1. nagyon szép lett, lehet hogy a nyár utolsó leheletével még én is készítek egy ilyet :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jól sikerült manikűr lett :)

  VálaszTörlés
 3. Csini. :) A fekete pont miatt meg ne aggódj, ebben a fordulóban én mindenkit túlszárnyaltam... negatív értelemben, sajnos. :D

  VálaszTörlés
 4. Mindegyik nagyok szép, hát én nem lesem a fedőt árgus szemekkel, egyben szoktam nézni a manikat, nem keresem a hibát :)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com