BrillBird GOGL 73 teszt

A BrillBird csapata meglepett minket egy újabb tesztelni való Gel&Lac lakkal. Ezúttal mi választhattunk a legújabb árnyalatok közül, és én a visszafogott picit lilás beütésű halvány rózsaszín GOGL 73 mellett tettem le a voksom.


A termékcsaláddal kapcsolatos tapasztalataimat és az útmutató videót a használatról az előző posztban megtaláljátok. De dióhéjban leírom itt is, hogy a formulában nagyon tetszik, hogy ötvözik a gél lakkok és a rendes lakkok legpraktikusabb tulajdonságait. Majdnem olyan egyszerű a használata mint a sima körömlakkoké. Nem igényel bonyolult előkészületeket, mindössze annyi a különbség, hogy UV lámpára van szükség a lakk megkötéséhez. És majdnem olyan tartós, mint egy gél lakk, vagy legalábbi snekem sokkal tartósabb, mint a sima körömlakkok. Nálam ezzel a két tulajdonsággal nagy piros pontot szereztek ezek a lakkok. Ha van UV lámpátok és tartós körömlakkra vágytok kevés macerával, akkor megéri kipróbálni egyet ezek közül.



Használtatok már BrillBird Brush&Go Gel&Lac lakkot?

Megjegyzések

  1. nekem az erősítő alaplakk van ebből a szériából, kicsit húzós az ára 5 ml-ért, de bevált :) azóta nem zselézem, csak ezzel a géllakkal "erősítem", hogy ne törjön le :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez is egy jó megoldás, én is egy időben gél lakkot használtam alapnak de az nagy macera volt. :/ Viszont lehet ki fogom próbálni ilyen alap lakkal majd. Köszönöm a tippet! :)

      Törlés
  2. Szép szép, de átsejlenek a körömvégek, és ahogy a legtöbb rózsaszín géllakk, ez is ráncosodásra hajlamos, úgy látom. Az ára borzasztó, a BPS pl. már 400 Ft alatt hozza ugyanezt. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem látszódott át a körömvégem élőben, de én a képeken sem látom úgy, hogy átsejlene. De lehet valami fényeket látsz rajta, ami úgy tűnik mintha a körömvégem lenne, de nem az. :) Két rétegben tökéletesen fedett nekem, meg is voltam lepődve milyen jó a fedése. Ebben a posztban is ez a lakk szerepel, lehet ezeken a képeken nem látod olyannak minta átsejlene:
      http://thimmykevilaga.blogspot.hu/2017/06/manicute-szinatmenetes-nyomdazas.html

      A rancosodás jogos észrevétel, de az csak az én bénaságom miatt volt, nem figyeltem rendesen és több lakkot sikerül felvinni a kelleténél a hüvelyk ujjamra, és megfolyt száradás közben. De ezt már csak a fotózás után vettem észre. A többi körmömön ahol megfelelő mennyiséget használtam ott nem volt ilyen probléma.

      Az ára tényleg nem kevés, szerintem annak éri meg inkább, akinek nem áll otthon halomban a körömlakk, hanem jól bevált árnyalatai vannak és max 10-20 lakkból gazdálkodik. Ugyanakkor elég szubjektív dolog az ár, van akinek 4000 Ft sem sok egy lakkért, van akinek az 500 Ft is az. Én az utóbbi időben viszonylag kevés lakkot vettem, de inkább részesíteni előnyben én is az olcsóbb megoldásokat és átlagban 500-800 Ft közötti lakkokat veszek.

      Törlés

Megjegyzés küldése