BorPretty Store szerzemények

Ismét jött pár szeretet csomagom a Born Pretty Store-tól, többek között a legutóbbi tesztcsomagom is nemrég érkezett meg tele szuper dolgokkal.


Ezúttal erős voltam, és nem csak lemezeket kértem, most a holo poroké lett a főszerep. Ezt a 9 darabos szettet is tesztelésre kértem. Csodás színek vannak benne, nem fogom győzni kipróbálni őket. :)

INNEN tudjátok megrendelni.











Még ezek előtt rendeltem négy másik színt is, amik teljesen elvarázsoltak, ezért is döntöttem a teszt csomagban is holo porok mellett. :)

INNEN, INNEN, INNEN és INNEN tudjátok őket megrendelni.





Kértem tesztelésre strasszokat is, csodás színük van ezeknek is.

INNEN tudjátok megrendelni.


Egy nyomda sablont is kértem a csomagba, mert ilyet még nem is próbáltam.

INNEN tudjátok megrendelni.


Azért egy nyomdalemez is került a csomagba biztos, ami biztos tele tavaszi virágos motívumokkal.

INNEN tudjátok megrendelni.


Rendeltem egy óriás fejű átlátszó nyomdázót is. Kíváncsi leszek milyen lesz, mert nagyon-nagy puhának tűnik első nyomkodásra.

INNEN tudjátok megrendelni.


Szilikonos színminta gombokat is rendeltem a körömlakkok átláthatóbb tárolása érdekében.

INNEN tudjátok megrendelni.


ÉS végre beadtam a derekam egy nyomdázós szilikon alátétnek is. Alig várom, hogy kipróbáljam hogy lehet vele nyomdamatricákat gyártan. :D Nem mintha időm lenne rá az utóbbi időben... 

INNEN tudjátok megrendelni.


Megvan nektek Valamelyik termék, vagy kedvet kaptatok valamihez? Mire vagytok kíváncsiak?


ITT találtok még több nailarttal kapcsolatos terméket. A csapat még egy 10%-os kupon kóddal is meglepett BHB10, amit Ti is felhasználhattok vásárlás során.

Megjegyzések

  1. Érdekes az a lakkos színminta, meg a lemez is tetszik.

    VálaszTörlés
  2. Én is mindig nézegetem a holo porokat, de mindig bizonytalan vagyok, hogy nem UV lakkal is működnek-e. Te normál lakkokkal tervezed használni őket?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Működik sima fedőlakal is, bár lehet kicsit veszít az erejéből. Már egy lilát és egy pinket használtam. Emlèkeim szerint kentem rájuk fedő lakkot. :)
      https://instagram.com/p/BSYbQzGjEO8/
      http://thimmykevilaga.blogspot.hu/2017/03/bps-pink-holo-por.html

      Törlés
    2. Én is kipróbáltam már hagyományos lakkokkal, nálam bevált, bár picit macerás volt. Viszont nemsoká meg kell kapnom az UV lámpám, szóval kopróbálom lakkzselével is, csak utána készül nálam bejegyzés róla. :)
      A legutóbbi csomagomba én is kértem ilyen sablon, bár arra már nem emlékszem, hogy pontosan melyik mintásat. Kíváncsi vagyok rá, hogyan fog működni. :) Te már próbáltad?

      Törlés
  3. Mindegyik nagyon ígéretes, szívesen néznék teszteket velük :) A holo porok és egyéb más porok engem is vonzanak, de még nem mertem berendelni, félek én is hogy sima fedővel hogyan működnének.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése