Valami új kezdete

Az utóbbi időben úgy éreztem kezdek kicsit kiégni, ami a körömfestést illeti, és valami új hobbi után kell néznem, mert ez már nem az igazi. Többek között ezért is kapott új kinézetet ősszel a blog, hogy kicsit felturbózzam magam és nagyobb legyen a lelkesedésem. Hellyel-közzel sikerült is ez az akció úgy érzem, de nem maradéktalanul. Motoszkál már egy ideje a fejemben a gondolat, hogy szeretnék több figyelmet szentelni a fotózásnak, és többet kirándulni. Éppen ezért az idei célkitűzéseim között szerepelt, hogy ezentúl egy hónapban minimum egyszer (de inkább többször) elmenjünk legalább a Bükkbe túrázni. 
Ezen okok következményeként pedig megérett az elhatározás, ami már egy ideje érlelődik bennem, hogy az utazásos, kirándulásos posztjaim ezentúl új platformot kapnak. Reményeim szerint a jövőben sűrűbben jelentkezem ilyen jellegű tartalommal, és szeretném ezt a két témát mostantól külön kezelni. 
Bízom benne, hogy akit eddig érdekeltek az ilyen jellegű posztjaim és nem szeretne róluk ezután sem lemaradni, az feliratkozik az új blogra is, amit ITT érhettek el. Az eddigi posztok importálva lettek ide, és ezentúl ITT találjátok őket.
4 megjegyzés:

 1. A ritkuló bejegyzések miatt nem is csodálkozom. Akiket követek, sokan abbahagyják a lakkos blogot vagy csak nagyon ritkán posztolnak. Nekem is többször egyszínű a körmöm, mint mintás. Hát ez van, más életszakaszban más kap nagyobb hangsúlyt. Minden jót az új hobbihoz, találj benne sok örömet!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! Igyekszem azért itt is helyt állni mert ahhoz túl sok energiát fektettem eddig bele hogy csak úgy feladjam, de kellett valami új is. :)

   Törlés
 2. Légyszi légyszi bloglovinra is, mert én ott követlek :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! Megcsináltam, Túra tár néven megtalálod. :)

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com