BPS pink holo por

A legutóbbi Born Pretty Store tesztcsomagom rejtette ezt a pink szépséget, aminek a segítségével bármelyik lakkból egyszerűen holo lakkot tudtok varázsolni. Szuperül működik, mindössze annyi dolgotok van vele, hogy a még kicsit nedves lakkra felviszitek az aplikátor segítségével a port és kész is a csoda. :)





INNEN tudjátok megrendelni.


Próbáltatok már holo port?


ITT találtok még több nailarttal kapcsolatos terméket. A csapat még egy 10%-os kupon kóddal is meglepett BHB10, amit Ti is felhasználhattok vásárlás során.

Megjegyzések

  1. Nagyon szép a manid, de nekem egyszerűbb az eleve holos lakkot felkenni.

    VálaszTörlés
  2. gyönyörű ez a por, nem akarom elhinni, hogy csak én bénázom a holo/chrome porok felvitelével körömlakkba :D nekem sose sikerül. vagy nem kerül fel a por mert sokat vártam, vagy tönkre teszi a lakkot, mert keveset :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom mi a titka, én addig szoktam várni hogy már csak egy picit legyen nedves, vagy még annyira sem. És akkor egész jól működnek ezek a porok. :)

      Törlés
  3. Óóóó de szééép! Hozzám is most van úton tőlük néhány holo por, alig várom, hogy megérkezzenek. Bár hagyományos lakkal én sem tudom működésre bírni ezeket, de géllakkba tökéletesen applikálhatóak, az alá pedig lehet kenni lehúzható alapot. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hozzám is érkezik még négy, kíváncsi vagyok milyenek lesznek. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése