Pink szarvas

A legutóbbi Born Pretty Store tesztcsomagomból az utolsó lemezt is kipróbáltam, ami karácsonyi mintás volt, de igyekeztem nem karácsonyi hangulatú manikűrt alkotni vele. Pinket, aranyat és feketét használtam a szarvasos és hópelyhes mintákhoz. A lemez ismét kifogástalan minőségű, és a kedvenc mintám róla egyértelműen a gyűrűs ujjamon lévő szarvasfej. 



INNEN tudjátok megrendelni.


Ti meddig szoktatok karácsonyi lázban égni az ünnepek után?


ITT találtok még több nailarttal kapcsolatos terméket. A csapat még egy 10%-os kupon kóddal is meglepett BHB10, amit Ti is felhasználhattok vásárlás során.

Megjegyzések

  1. Nekem a középső ujjad tetszik a legjobban. (-: Nálam hamar elmúlik a karácsonyi láz, előfordul, hogy kicsit elegem is van már a végére. :D

    VálaszTörlés
  2. én még mindig karácsony lázban égek :D minden hétvégén olyan, mintha két ünnep közötti szabin lennék. de biztos csak a "hó" látványa teszi. színpárosítás szempontjából nekem a gyűrűs ujjad tetszik a legjobban, a minták nagyon cukik! :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem a mutatóujjad mintája tetszik a legjobban. Klassz lett :)

    VálaszTörlés
  4. Aranyos a szarvas egyáltalán nem jut róla eszembe a karácsony. Hú, már karácsony utáni nap nincs karácsonyi hangulatom.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése