Gyors és egyszerű géllakkozás - Videóval

A BrillBird tavaly ősszel pályázatot hirdetett, amiben bloggereket kerestek együttműködésre, és az a megtiszteltetés ért, hogy az 5 VIP blogger egyike lehetek. Rettenetesen örültem a lehetőségnek, és alig vártam, hogy tesztelhessem a termékeket. Az első csomag,  egy Brush&Go Gel&Lac Starter Kit a héten meg is érkezett és tegnap végre ki is tudtam próbálni. Most pedig megosztom veletek a termékekkel kapcsolatos tapasztalataimat.




Készítettem egy videót is a doboz tartalmáról, és a termékek használatáról. De ha jobban szerettek olvasni és képeket nézegetni, akkor azt is megtehetitek, ugyanis a videó alatt megtaláljátok a képes beszámolót is.



Lássuk először is mit tartalmaz a Brush&Go Gel&Lac Starter Kit:
  1. Egy pici, ám annál hatékonyabb LED lámpát és a hozzá tartozó adaptert egy kis fehér dobozban 
  2. Körömformázáshoz egy reszelőt és egy fém bőrfeltolót
  3. Egy flakon előkészítő folyadékot és hozzá 20 db szálmentes törlőkendőt
  4. Egy üveg Brush&Go géllakkot, ami az esetemben a GOGL61, egy csodás neon pink árnyalat, amiért oda vagyok
  5. Valamint a egy flakon leoldó folyadékot és hozzá 20 db leoldó fóliát



Lássuk hogyan működik:

A lakk használata rendkívül egyszerű, és nagyon gyors, ugyanis nem igényel külön alap vagy fedőlakkot, valamint a lámpának köszönhetően szuper gyorsan meg is szárad. Nem kell amiatt aggódnunk, hogy perceket kell várni a rétegek felkenése között, vagy hogy a lakkozás végeztével esetleg belenyúlunk a friss manikűrbe. Tökéletes választás azoknak, akik nem szeretnek sokat vesződni a körömfestéssel, és szeretik a tartós manikűrt. 




Hogyan használjuk?
  1. Nincs más dolgunk, mint megformázni a körmeinket a reszelővel, és feltolni a körömágybőrünket, ha szükséges. 
  2. Ezt követően töröljük át gyengéden a körmeinket az előkészítő folyadékkal (scrub) átitatott szálmentes törlővel. 
  3. Ezután jöhet is a Brus&Go géllakk egy rétegben 1 perc lámpázással 
  4. Majd egy újabb réteg lakk és ismét egy perc lámpázás. 
És ezzel a négy egyszerű lépéssel készen is van az extra fényes és szuper tartós manikűrünk.

Az eltávolítása is legalább olyan egyszerű, mint a festés. A leoldófolyadékkal átitatott leoldó fóliát 10 percre a körmötökre kell tekerni, és hagyni, hogy hasson az anyag. Majd egyszerűen lekaparni a fellazult lakkot a fém bőrfeltolóval.




Mik a termék előnyei?

Nagy előnye a Brush&Go géllakknak a normál géllakkokkal szemben, hogy sokkal kevesebb időt vesz igénybe a használata, mivel nem kell hozzá se nail prep, se bonder, se alap vagy fedőlakk, így sokkal gyorsabban elkészülhetünk. 

A sima körömlakkokkal szemben pedig nagy előnyük, hogy tartósabbak, 14 napig tökéletes manikűrt ígér nekünk a termék. Ami egy körömölakk mániásnak nem biztos, hogy szempont, de „halandó” lánynak mindenképpen plusz pontot jelenthet. 

A tartósságát még tesztelem, erre reményeim szerint még kitérek egy későbbi posztban. Alapvetően ritkán szoktam 2-3 napnál tovább hordani egy manikűr, mert megunom és nem is igazán tart tovább. De például nyaraláskor vagy hosszú hétvégézésnél kifejezetten zavar, ha lakkozgatással kell töltenem az időm, mert nem tartós manikűröm. Ezekre az alkalmakra remélem megoldást fog nyújtani a termék, és ezentúl nem kell körömlakkot tennem az utazó csomagomba. :)


UPDATE:

Jelentem egy hétig viseltem a lakkot, és elég jól teljesített, a hét végére nem látszódott a körömvégeken még kopás sem. A normál életvitel meg sem kottyan neki, jól bírja a takarítást, mosogatást. A 6. napon egy körmömön pattant meg a lakk, amikor erősen feszegettem vele valamit. Az egy heti tapasztalataimat összefoglalva szerintem remek befektetés egy ilyen lakk/készlet azok számára, akik csak heti rendszerességgel szeretnének körmöt festeni, és nem akarnak sok idő vesztegetni a manikűrözésre. Nagyon kényelmes volt, hogy nem kellett 2-3 nap után újralakkoznom a körmeim, és ha hosszabb időre szeretnék viselni egy-egy manikűrt biztos ez után a lakk után fogok nyúlni. :)


Próbáltátok már a Brush&Go géllakkokat?

Megjegyzések

  1. Azért a lekaparás elég meredek. Tényleg egyszerű használni, a videót is megnéztem. Ha ajándékba kapom, azt mondom, örülök neki, most nem is drága, de magamnak nem hiszem, hogy megvenném, szeretek lakkozni.

    VálaszTörlés
  2. Nyomdázni vajon lehet rá? Mármint nyilván lehet, csak mivel fixáljuk? "Sima" fedőlakkal?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, sima fedőlakkal tudod fixálni. Konkrétan nyomdát mi még nem nyomdát rám rá, De az egyik mörmömre húztam egy réteg sima fedőlakkot még mikor elkészült, és nem lett semmi baja tőle. :)

      Törlés
    2. Szuper, akkor ha tartós is, tuti beruházok rá :)

      Törlés
    3. Most 6 napos nekem, és egy körmömön pattant le, mert maga a körmöm is letört nehéz dobozok pakolása közben. De ezt leszámítva semmi baja. Nem kopik a körömvégeken mint egy sima körömlakk, és szép fényes is még mindig. :)

      Törlés
  3. Szia,
    Próbáltál már esetleg más márkából ugyan ilyen egy lépéses gél lakkot (amihez nem kell alap- és fedő réteg, illetve fixálásmentes)? Nem tudom, hogy melyik márkát érdemes választani, mert a Brillbird-ről negatív véleményeket olvastam, a Crystal Nails-el kapcsolatban pedig nekem vannak negatív tapasztalataim, nem túl jók a géllakkjaik...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sjanos más márkától én nem próbáltam még ilyen jellegű terméket. Ezzel teljes mértékben meg voltam elégedve, bár már elég rég használtam, de lehet újra elő fogom venni, mert mostanában rendkívül kevés időm jut manikűrözésre... :/ Diamond nils-t tudom még esetleg ajánlani, bár nem próbáltam még tőlük ilyen terméket, de az UV fényre kötő fedőlakkjukkal meg vagyok elégedve. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése