Avon Magic Effects Neon lakkok

Amikor megláttam az Avon katalógusban, hogy júliusban lesznek új Magic Effect lakkok és mindössze 450 Ft-ba kerülnek nem nagyon tudtam megálljt parancsolni magamnak és egyből megrendeltem mind a négy új neon árnyalatot. Kicsit ugyan félrevezettem magam, mert abban bíztam hátha holo lakkok, de sajnos csak csillámosak. Ennek ellenére nagyon tetszenek, igazi kis vidám nyári színek egytől egyig, de neonnak nem mondanám őket.




Mind a négy árnyalat  apró csillámokat tartalmaz és fémesen csillog felkenve. Az állaguk tökéletes, egyszerű velük dolgozni, nem túl sűrűek, de nem is túl hígak, és szépen terülnek a körmön. Két réteg elég mindegyikből és viszonylag gyorsan szép fényesre száradnak. Összességében mindegyik nagyon teszik pláne, hogy ilyen hihetetlenül jó áron voltak. :)

A Striking Pink egy picit lilás beütésű szépséges hideg pink árnyalat.



Red Shock csodás meleg piros egy pici pink hatással fűszerezve. 



Az Orange Blaze kellemes meleg narancs árnyalat.



A narancs, a piros és a pink pedig együtt is szuperül néz ki színátmenetben, remekül kiegészítik egymást. :)



Az Electric Blue pedig egy igazi dögös királykék lakk.





A héten még akciósan 450 Ft-ért meg tudjátok rendelni őket, szóval ne tétlenkedjetek, ha megtetszett valamelyik. :) 



Kedvet kaptatok valamelyik árnyalathoz? Ha igen melyikhez?

Megjegyzések

  1. Nekem a kék van meg. Szerintem is könnyen kezelhető lakk, és szép, bár én kicsit benéztem, mert valamiért azt hittem krém lakk, és nem ilyen fémes. (-:

    VálaszTörlés
  2. Ez a finish nem fogott meg, de a színek jók.

    VálaszTörlés
  3. Na jó, a narancsosat megrendeltem... egyrészt mert kíváncsi vagyok erre a finishre, másrészt nagyon tetszik a teszt képeiden is, és nyárra tökéletes árnyalat szerintem :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése