Moyra Vanity nyomdalemez

Jó pár héttel ezelőtt érkezett hozzám a Moyra tesztcsomag három csodás körömlakkal és egy szuper csajos nyomdalemezzel, Amit ezúton is ismét nagyon szépen köszönök! Sajnos az utóbbi időben valahogy nem jutott annyi idő a körömlakkozásra, mint megszoktam, ezért a lemez tesztelése kicsit csúszott... De ami késik nem múlik fogadjátok szeretettel a Moyra Vantiy nyomdalemezről a tapasztalataimat. 
Csodaszép csipkés, ékszeres, virágos minták találhatóak lemezen, amikkel igazán csajos manikűröket tudunk készíteni. Maga a lemez elég nagy 14,5 cm * 9,5 cm, nagyobb mint a megszokott Moyou vagy BPS lemezek. A minták rendkívül részletgazdagok és tele vannak vékony aprólékos vonalakkal. A nyomdalemez minősége szuper, könnyű vele dolgozni és még ezek a nagyon vékony vonalak is hiba nélkül kijönnek a vájatokból. Egy-egy minta elég nagy (2 cm * 2,5 cm), így a nagy körmű lányoknak sem kell aggódniuk, hogy kicsi lesz a körmükre, és mivel ismétlődő minták nagyrészt így azzal sem lesz gond, hogy valami fontos részlet lemarad a körömről. 
Technikai tanácsot annyit fűznék a lemezhez, hogy egy határozott mozdulattal érdemes lehúzni a felesleges lakkot, mert akkor biztosan szépen ki fog jönni a a vájatokból a vékony vonal is. 

Az alábbi képen láthatjátok mennyire szépen mutatnak a minták felnyomdázva is, igazán intenzívek a vékony vonalak ellenére is. 


Három manikűrt is készítettem már a lemezzel, mert nagyon tetszenek a mintái, az első nagyon a szívemhez nőtt, mert igazi nyári színes, vidám összhatású lett. :)

Ki kapott kedvet ahhez a lemezhez? 

4 megjegyzés:

 1. Nekem is megvan ez a lemez, nagyon kedvelem, mint az összes Moyra lemezt. Nálam tökéletesen beváltak. :) Szépek lettek a manikűrök, mint mindig :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép manik, főleg az első tetszik! Hú, már annyi lemezem van, hogy nem kellene elcsábulnom.

  VálaszTörlés
 3. Nekem nem nagyon jön be ez a lemez, viszont a második manikűröd nagyon tetszik.

  VálaszTörlés
 4. Nekem is tetszik a lemez. :)
  A manikűrök csodaszépek. :)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com