Born Pretty Store zsákmány

Ismét összegyűlt egy kisebb adag megmutatni való... Egyszerűen nem tudok leállni a lemezbeszerzéssel... Mindig találok a Born Pretty Store oldalán valami újabbat és újabbat, ami megtetszik és birtokolni szeretném. :D És a legjobb az egészben, hogy ha feltöltitek a képeiteket a manikűrökről, amiket az ő termékeikkel készítettetek, akkor pontokat kaptok, amit levásárolhattok. :)


Megérkezett a legutóbbi tesztcsomagom is, amibe ezúttal nem lemezeket választottam, három matrica, straszok és nyomdázó kerültek ezúttal a pakkba. Az egyik ez az arany színű cakkos és szívritums vonalas matrica. Sima matrica nem vizes, nem tudom mennyire lesz tartós, de olyan jól néz, ki hogy muszáj vagyok kipróbálni egy jó kis buliba mondjuk fekete alappal. :)

INNEN tudjátok megrendelni.


A második matrica egy vizes matrica különböző városképekkel. Négy város szerepel rajta, mindről három sziluett, egy vonalas, egy teli fekete és egy színes.

INNEN tudjátok megrendelni.


A harmadik matrica pedig egy igazán nyári pálmafás, madaras, pálmaleveles sima matrica. Bár jobban kedvelem a vizes matricákat, de ez elég jó minőségűnek és tartósnak néz ki. :)

INNEN tudjátok megrendelni.


Egy csomag színesen csillogó strasszkő is helyet kapott a csomagomban. Különböző méretű kerek strasszok vannak benne, amikkel igazán izgalmas extrém manikűröket lehet alkotni, de lehet csak egy kis visszafogott csillogást is belevinni egy elegáns lakkozásba. 

INNEN tudjátok megrendelni.


Utolsó választottom pedig egy átlátszó rózsaszín nyomdázó volt. Van már lilám, de nyomdázóból sosem elég... :D És ki kell próbálni másabb-e attól, hogy más a színe... :D Bár gyanítom nincs minőségbeli különbség a kettő között...

INNEN tudjátok megrendelni.


ÉS persze rendeltem lemezeket is... Lassan már szinte az összes meglesz ami kapható a kínálatukban és saját gyártmány...

BP-24-es virágos, madaras, cuki kis minták vannak rajta, a virágosak szerintem elég jól hasznosíthatók, de az a bagoly is nagyon cukika és a pillangó is. 

INNEN tudjátok megrendelni.


A BP 44-es lemezzel már jó ideje szemezek mert annyira kis bájos csajos minták vannak rajta. :)

INNEN tudjátok megrendelni.


Azt hiszem ezt BP-09-es a lemezt azért rendeltem meg, mert nagyon olcsó volt éppen... :D Meg mert megfogott a pulcsiminta rajta. Télre szuper lesz szerintem. :)

INNEN tudjátok megrendelni.


Régóta szemezek a városos lemezekkel is... Most megrendeltem mind a hármat egyszerre, a BP-37-es Londonost, a BP-38-as a New Yorkost és a BP-36-os Párizsost is...

INNEN tudjátok megrendelni.


INNEN tudjátok megrendelni.


INNEN tudjátok megrendelni.


A BPL-025-ös lemezzel is szemezek már egy ideje, mert nagyon cuki állatos minták vannak rajta... :D Most végre beadtam neki a derekamat. :)

INNEN tudjátok megrendelni.


A BPL-028-as lemezt pedig ha jól emlékszem valami játék felhívás keretein belül rendelhettem meg. Fel kellett tölteni egy képet az instára a legutóbbi rendelésről és kapott az ember egy kódot amivel egy választott nagy lemezt lehetett rendelni. :) Nagyon csinos kis mandalás minták vannak rajta.

INNEN tudjátok megrendelni.



ITT találtok még több nailarttal kapcsolatos terméket. A csapat még egy 10%-os kupon kóddal is meglepett BHB10, amit Ti is felhasználhattok vásárlás során.


Megvan nektek valamelyik lemez? Vagy kedvet kaptatok esetleg valamelyikhez?

Megjegyzések

  1. Kíváncsi lennék, hány lemezed van most már :D Egyébként a városos vizes matrica nagyon jól néz ki! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem is érdekel. :D én még csak 3 lemeznél tartok :(

      Törlés
    2. Huh na most megszámoltam őket... 34 db nagy és 73 kis lemezem van :D Nem gondoltam volna, hogy ennyi összegyűlt már... :)

      Törlés
  2. Innen kettő lemez is megvan, a virágos, amin a bagoly van és a 09-es. Nagyon régen vettem őket elő.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó kis zsákmány! A BP-24-es lemezen nekem a fecske tetszik a legjobban, szerintem előbb-utóbbén is be fogom szerezni.
    A BP-44-es a csipkeminta miatt már nálam is kívánságlistás egy ideje, de nagyon tetszik még a BP-09-es lemez is, szerintem őt is felveszem a kívánságlistámra. :)

    VálaszTörlés
  4. Szuper termékek, várom a posztokat. :))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése