Szilveszter

Először is Boldog új évet kívánok mindenkinek! Remélem mindenhol jól telt a szilveszter és volt nagy ereszd el a hajam. :) Mi lightos beszélgetős, pizzázós, gitározós bulit toltunk tegnap. :)
Nem terveztem külön manikűrt készíteni erre az alkalomra, de az egyik körmömről lepattant egy óriási darab körömlakk, így muszáj voltam valamit kezdeni a körmeimmel... Hát ez lett belőle 20 perc alatt, ugyanis 7 körül álltam neki és 19:20-kor már a fedőlakk száradt rajra... Azt hiszem egész hatékony voltam. :D 




És még a sörös dobozhoz is passzolt... :D


A lemezeket INNEN és INNEN tudjátok megrendelni.


Nektek hogy telt a szilveszter?

Megjegyzések

  1. A fekete-arany/ezüst kombó nagy kedvencem szilveszteri manikűrhöz, úgyhogy kicsit elfogult is vagyok, de nagyon jó lett *-*

    VálaszTörlés
  2. Ez is nagyon szép lett, szuper szilveszteri mani! Nekünk itthon lazulósan, beszélgetősen, pezsgőzősen telt. A kutya rettegett a tűzijátéktól, szóval a szokásos :D Boldog új évet nektek is!!!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép lett!! (-: Én is kedvelem a fekete manikűröket. Előbb én sem akartam semmi szilveszterit, de aztán eszembe jutottak azok a kis számok, muszáj volt felhasználni őket. :D Mi itthon voltunk, tehát úgysem látta senki, de sebaj. (-:

    VálaszTörlés
  4. Szuper lett, boldog új évet. :)

    VálaszTörlés
  5. Kedves Timi!
    mint mindig,most is tokeletes!!!!
    micsoda????20 perc????ez komoly????
    nem szoktam kommentelni,amolyan csondes szemlelo vagyok,de muszaj megkerdeznem:a nyomdazas elott teszel fedolakkot a lakkra es varsz par percet a nyomdaval,v. rogton lakkozas utan nyomdazol?ill. te milyen fedolakkot es nyomdazot hasznalsz?
    ezuton kivanok neked es szeretteidnek Boldog Uj Evet es meg Sok-Sok,Rengeteg Uj Posztot!!!!
    Timi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Boldog új évet kívánok én is! :)
      Ez most kivételesen nagyon gyorsan sikerült, mert szorított az idő, ugyanis nemsokára jöttek a vendégek. Általában tovább szoktam egy-egy manikűrrel dolgozni, ha van rá időm, de most sietni kellett.
      Az alaplakkom elég gyorsan szárad, Rimmel nail nurse, szinte mire befejezem a 10. ujjam már kezdhetem is kenni a színes lakkot, alig kell várni 1 max 2 percet. Plusz ez az essence lakk egy rétegben is tökéletes volt a széles ecsettel pedig nagyon szépen lehet dolgozni. És szintén egész gyorsan száradt, felkenés után csak elővettem a megfelelő lemezeket, lakkokat és már nyomdázhattam is rá. Amikor sietek, az egy réteges lakkokat részesítem előnyben, mert az sokat gyorsít a folyamaton, ha nem kell megvárni 2-3 réteg megszáradását... Nem is a nyomdázás a sok idő általában, hanem a rétegek közötti várakozás.
      Nem kentem a nyomdázás alá gyorsszárító fedőlakkot, máskor sem szoktam, ha egyszínű az alap, csak ha átmentet készítek, vagy más mintás alapot, mert akkor tényleg kell.
      Mivel a nyomdázás sem volt túl bonyolult, így azzal is gyorsan végeztem. Szerencsére ezek a Moyra lakkok könnyen lejönnek a bőrről egy fültisztító pálcika segítségével, így a takarítással sem kellett sokat vesződnöm. :)
      Fedőlakkot most Astor pro manicure quick dry-t használok, ez szerintem egész jól teszi a dolgát, és gyorsan megszárad. Nem túl olcsó, talán 1500 Ft, de sok van benne, és szokott egész jó akcióban is lenni, ha elkapja az ember.
      Nyomdázóból kerek rózsaszín se nem túl puha se nem túl kemény nyomdázóm van. A naillandben vettem annak idején, de úgy látom már nem árulják. Rendeltem egyszer hasonlót e-bayről is, de sajnos nem olyan, mint amim volt, sokkal keményebb, pedig a képen úgy nézett ki ugyanaz... De ez talán az lehet: http://www.bornprettystore.com/2pcsset-stamping-nail-stamper-scraper-p-20931.html
      Nekem ez a közepes puhaság vált be, van kemény essencem és nagyon puha Marshmallow nyomdázóm is, de valahogy azok nem jöttek be annyira nekem. :/ Lehúzónak pedig plasztik kártyát szoktam használni, az vált be a legjobban.
      Remélem tudtam segíteni. :)
      Timi

      Törlés
  6. SV-tel nekem is elég szokott lenni a 20 perc, nem nagyon szoktam várni a rétegek között, csak mielőtt nyomdázok, akkor kb. öt percet. Remek mani ez szilveszterre :) Boldog új évet!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése