Golden Rose Galaxy 06

Sokáig nézegettem erről a lakkról képeket, de nem igazán tudtam eldönteni, hogy tetszik-e... Volt amelyik képen tetszett, volt amelyiken nem. Végül beadtam neki a derekam, és megrendeltem. 




Nem kellett csalódnom a látványban, felkenve már tetszik. Két rétegben láthatjátok a körmeimen, így még picit átlátszik a körömvég, de egyáltalán nem zavaró szerintem, csak akkor lehet észrevenni, ha nagyon azt nézi az ember. Nagyon gyorsan szárad a lakk, és egyszerű felkenni is, mert jó az állaga. A finishe matt, így még jobban érvényesülnek a csillámok szerintem. A tartóssága viszont katasztrófa... Jó hozzá kell tennem, hogy egy wellness hétvégén kentem fel. De kb két óra pancsolás már kezdett pattogzani, és egy nap elteltével vállalhatatlan volt. :/ Lehet a medencében ázás volt neki rendkívüli körülmény, és egyébként nem ennyire rossz a helyzet... Ezt leszámítva nekem tetszik a kicsike. :)





Szeretitek a Golden Rose lakkokat? Megvan valamelyik galaxy?

Megjegyzések

  1. Szép lakk:3
    Hu én nagyon szeretem őket:) Főleg a Rich Color lakkokat , álom velük dolgozni:) Meg annyiféle szín van belőlük ,hogy hűha:3 Az ecsetükkel baromi jó dolgozni:)

    VálaszTörlés
  2. Csini a körmödön, viszont számomra ő már a túlszínes, túlglitteres, túlgiccses kategória.

    VálaszTörlés
  3. A GR csupaglitter lakkjaim nekem is egy napig bírják, ez van :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése