Őszi hangulat - 4. Halloween

A következő témánk a Halloween, engem különösebben nem izgat ez az "ünnep", nem zavar, hogy átvettük, de nem is igazán foglalkozom vele. A témát ettől függetlenül persze nem hagyhattam ki, a Halloween tipikus narancs színét,  fekete macskákat és "ijesztő" fát ötvöztem a manikűrömben. :)




A macskás nyomdalemezt Born Pretty Store webáruháztól kaptam tesztelésre. A másikat pedig ugyanonnan vettem. :D Régóta szemeztem már a cirmós lemezzel és tudtam, hpgy Halloweenkor jól fog jönni majd. :) Arról nem is beszélve, hogy a "fekete-fehér" cirmó miatt muszáj volt magaménak tudni, ugyanis az én Pockom is így néz ni, mint ez a maszkos cica a lemezen. :) Szuper egyébként mind a kettő minősége. :)


INNEN tudjátok megrendelni, ha megtetszett.


INNEN tudjátok megrendelni a lemezt, ha megtetszett.


ITT találtok még több nailarttal kapcsolatos terméket. A csapat még egy 10%-os kupon kóddal is meglepett BHB10, amit Ti is felhasználhattok vásárlás során.


Szeretitek a Halloweent?


Megjegyzések

  1. Nem foglalkozom az ünneppel nagyon. Furcsa, a fekete cica eszembe sem jutott a Halloweenről, pedig kellően boszorkányos :) Csinos ez a mani, tetszik a narancs alap!

    VálaszTörlés
  2. Jaj, nagyon cuki z a macskás nyomdalemez! :3 Különösen engem sem foglalkoztat ez az ünnep. Idén is csak egy manikűr készült, az is azért, mert megtetszett egy mani. :D

    VálaszTörlés
  3. De jópofa! Nagyon tetszik, főleg a cica, de azért azok a fák is nagyon jók - a Poltergeist filmet juttatják eszembe :P

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó lett, cukik a cicák :) Nekem szimpatikus a Halloween, bár különösebben én sem szoktam vele foglalkozni, azon túl hogy idén készültem erre a kihívásra egy manival.

    VálaszTörlés
  5. mennyire cuki!! ezt is sikerült totálisan Thimmykésre csinálni! : )

    VálaszTörlés
  6. Ezt a cicás körlemezt én is megrendeltem és a héten meg is érkezett. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése