Lovely - Luxe Girl lakkok

A Lovely ismét új kollekcióval rukkolt elő a Luxe Girlel, hosszú idő után úgy éreztem ebből most nekem is meg kell kaparintanom két lakkocskát... Még az érintetlen állványról hoztam el a Nr1 és Nr2-es szépségeket. 








Az egész kollekció nagy őszi hangulatú csodaszép rózsaszínes, bordós és nude lakkokkal. Mindegyikben arany csillámok vannak és mattra száradnak, bár ezt semmi sem jelzi a csomagoláson. A két rószaszínes, két bordós lakk és a három nude is elég hasonló egymáshoz, csak árnyalatnyi különbségek vannak köztük.



A Nr1-es egy piszkos barnás középrószaszín, a Nr2-es pedig egy csodaszép sötét bordós árnyalat. Mind a kettő tele van arany csillámokkal. Az állaguk nekem kicsit fura, de meg lehet szokni. Picit nyúltak felkenés közben, de úgy vettem észre vastagabb rétegben egyszerűbb velük dolgozni. Viszont gyorsan száradnak és két réteg elég belőlük. A matt finish érdekes a csillámok miatt, de nekem fényes fedőlakkal jobban tetszik mind a kettő, sokkal jobban érvényesül így az arany az alapszínen. :) A két középső ujjamon matton, a két szélsőn pedig fedőlakkal láthatjátok őket.






Nektek tetszik a kollekció? Vettetek belőle valamit?

Megjegyzések

  1. De szépek! Olvastam róluk kevésbé kedvező kritikát is. Most aztán tanácstalan vagyok, a bordó nagyon szép.

    VálaszTörlés
  2. Én is tanácstalan vagyok, mert a képeken nagyon tetszenek, ám negatív véleményt is lehetett róluk olvasni...
    Azt hiszem délután megnézem magamnak én is a polcokon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elképzelhető, hogy én nem vagyok velük annyira kritikus. :) Nem használok 2-3 ezer Ft-os lakkokat, szóval nincs nálam olyan magasan mérce. :D Nekem az állagukon kívül különösebb bajom nem volt velük, de azt is ki lehet küszöbölni a vastagabb réteggel. :)

      Törlés
  3. Az alap színek tetszenének, de az a sok arany csillám nagyon nem kéne beléjük :(

    VálaszTörlés
  4. De gyönyörű a bordó lakk! Valamiért most bordó mániám lett :D

    VálaszTörlés
  5. A sötétebb nekem is megvan, nagyon szép.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép árnyalatok! Nekem a bordó matton, a rózsaszínes árnyalat pedig fedőlakkal tetszik jobban. :)

    VálaszTörlés
  7. Én is olvastam hideget és meleget is, de nem is baj, nem érzem egyiket sem must have darabnak. :D
    Szépek, de nálam kihagyhatóak. :)

    VálaszTörlés
  8. az a baj, hogy nekem mindegyik tetszik... :D miután megláttam nálad, beszaladtam a Rossmannba, de döntésképtelen voltak, így nem hoztam el egyet sem... :D

    VálaszTörlés
  9. Ezeket én is nézegettem, aztán nem vettem meg egyiket sem. :D Mondjuk azt hiszem fedőlakkal használnám, mert lehet fényesen szebb.

    VálaszTörlés
  10. Én is olvastam róluk negatív kritikát, és láttam pár fotót, amelyeken nem tetszettek. Aztán csekkoltam őket a drogériában és meginogtam, mert valami velőtrázó küllemmel rendelkeznek az üvegcsék!
    Itt nálad most elkezdtem látni magamat, amint a pénztár felé tartok két darabbal! :D

    Az ecsetről tudnál pár szót mondani?
    Köszi a csodálatos fotókat, nagyon meggyőző ez a manikűr, gratulálok a poszthoz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Örülök, ha hasznos volt. :)
      Az egyet a szokásos lovely, átlagos szélesség, kicsit lapított, egyenes a vége. Nem olyan kényelmes, mint egy Rimmel, de 2-3 húzással ezzel is ki lehet szépen festeni a körmöt. :) Nem a kedvencem, sajnos hozzászoktam már a kényelmes Rimmel és Essence ecsetekhez. :D

      Törlés
  11. meseszépek *-* legalább a bordót be szeretném szerezni. ma jutok el rossmannba, remélem még nem lesz totál lefosztva x_x

    VálaszTörlés
  12. Nagyon szép színek! :) A bordót már most el tudom képzelni egy karácsonyi nail art-hoz.

    VálaszTörlés
  13. Ahhh nagyon tetszenek ezek a színek!

    VálaszTörlés
  14. Én a bordót vettem meg és nagyon meglepődtem, hogy matt. Igaz a matt hatás csak a 2. napig tart, utána kifényesedik. A tartósságát tekintve szerintem elég jó lakk, rajtam a 4. nap kezdett lepattogni.

    VálaszTörlés
  15. Nekem a piros és a rózsaszín van meg, és én egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem őket. :) Én is tettem fedőlakkot rá, mert az jobban előhozta az arany csillámokat. Tényleg hamar száradnak, és nekem két réteggel tökéletesen működtek. Én is olvastam negatív kritikát, de én elégedett vagyok velük. Tény, hogy kicsit nehezebb őket felkenni, mint mondjuk egy rimmel vagy egy golden rose lakkot, de egy minimális odafigyeléssel sokkal szebben meg lehet csinálni, mint pár képen, amit a neten láttam. A tiéd is szép lett szerintem. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése