Körmös technikák kihívás - 8. Water colours

A mai téma  water colours, vagyis a "vizes színek", egyszerű ezzel a technikával dolgozni, de szép mutatós manikűrt lehet kihozni belőle, ha az ember jól válogatja össze a színeket. Én most őszies lilás-szürkés-bordós árnyalatokkal dolgoztam. Egészen pontosan három Moyra lakkal, a 105-össel, a 21-essel és a gel look 912-essel. A lakkokat körömlakklemosós fültisztítós pálcika segítségével vittem fel a fehér Moyra alapra, és a végeredmény egy kellemes őszies színkavalkád lett, amire még nyomdáztam egy kis leveles mintát is. :)





A lemezt a Born Pretty Store webáruháztól kaptam tesztelésre. Igazi őszi mintaválogatás van rajta mindenféle levelekkel, virágokkal, termésekkel. Szuperül kihasználható szerintem, még stamping decals-re alkalmas mintákat is találunk rajta. A minőség a szokásos, ebben a lemezben sem csalódtam. :)

INNEN tudjátok megrendelni, ha megtetszett.


ITT találtok még több nailarttal kapcsolatos terméket. A csapat még egy 10%-os kupon kóddal is meglepett BHB10, amit Ti is felhasználhattok vásárlás során.


Szeretitek ezt a technikát?

Megjegyzések

  1. Gyönyörű lett a mani :) kell ez a lemez. :)

    VálaszTörlés
  2. Ó, de szépséges! Nagyon tetszik ez az őszies alap (ez is egy olyan technika, amit rég tervezek kipróbálni). Úgy látom, nagyon rákaptál a nyomdázásra :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Igen nagyon, még jó, hogy azért találtam ki a kihívást, hogy végre ne csak nyomdázzak... :D Hát megoldottam ezt is, elkészítem az alapot és arra nyomdázok... :D

      Törlés
  3. Nagyon szép őszies lett :) Tetszik! A lemez is szuper!

    VálaszTörlés
  4. Szuper lett a mani, nagyon tetszik ez a színvilág! :)
    A lemez nekem is megvan, ezen a héten gyakorlatilag csak ezeket a mintákat használtam :D

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép, imádom a színeit :)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm szépen lányok! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése