Lila rózsás

Most nem vettem a nyakamba egyszer 3-4 kihívást van időm más manikűröket is készíteni... Így született meg ez az egyszerű lila-arany rózsás manikűr is. :) 


A gyűrűs ujjamon a Rimmel a 010-es spakle every day lila-arany csillámos lakkját láthatjátok, ami az inspirációul szolgált a manikűr színeinek a kiválasztásánál. Ezt a lakkot egyébként ajándékba kaptam a Rimmel csapatától, amiért megírtam a véleményem a tesztelésre kapott Rimmel Super Curler szemillapirálról. Ezúton is köszönöm szépen a lakkot és a spirált is, mind a kettőt imádom. :)
Szuper csinos kis lakk, én lila alapra kentem, két rétegben és nagyon jól mutat így. Egész gyorsan száradt, sok csillámot felvesz az ecset, ezért önmagában is szép lehet 3 rétegben. Nagyobb lila és pici arany csillámokat találunk az átlátszó lakkban.


Most próbáltam ki először a Born Pretty Store-ról rendelt 5 fejes puha nyomdázót is. Elég jól szuperált az is. Kicsit meg kellett reszelni a felületét, hogy ne legyen olyan fényes. Elsőre szokatlan volt, hogy ennyire puha "takony" szerű a fej, de meg lehet szokni, csak nem kell olyan erősen nyomni, mert akkor eldeformálódik a minta. :) INNEN tudjátok megrendelni.



Szeretitek a lila-arany kombinációt?

Megjegyzések

  1. Imádom ezt a manit,nagyon jól sikerült:)

    VálaszTörlés
  2. Csodaszép lett! Nekem nagy kedvenc ez a színkombináció. (-:

    VálaszTörlés
  3. Hú, nagyon szép lett, a színkombinálás nagyon bejövős. :)

    VálaszTörlés
  4. Én nagyon szeretem a lila-arany kombót! Szépséges a mani, ez a rimmel lakk nagyon feldobja. :)

    VálaszTörlés
  5. Úristen, ezek a gyönyörű, kecses, hosszú ujjak, elegáns körmök! Már nem először írom nálad ezt, de még mindig azt érzem, hogy vért tudnék érte adni, ha ilyenekkel büszkélkedhetnék!

    Mesésen mutat ez a manikűröd, a glitteres pelyhes szinte gyöngyözően ragyog a fényben, és teljes harmóniában van a szomszédos körmök színével, mintájával.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése