A nagy statement nyaklánc mustra

Nemrég érkezett meg egy nagyobbacska nyakláncos csomagom az e-bayről, és felmerült az instagramon az igény szekemo részéről, hogy szívesen megnézné a kollekciómat. Mivel az új nyakláncokról amúgy is terveztem egy posztot, ezért nem volt nagy kérés, hozzácsaptam a régieket is...  Nagy nyaklánc mániás lettem az utóbbi időben, a nyaklánc az új fülbevaló nálam. Régen a nagy fülbikért voltam oda, most a statement nyakláncok vannak porondon. Viszont nem szeretek több ezer Ft-ot költeni egy-egy darabra... Szerencsére az e-bay tele van pár 100 Ft-ért megvehető láncokkal és némelyik boltban is akadnak szép darabok nem túl drágán. :)


Ezt a 7 nyakláncot mind egy eladótól vásároltam, egy linken volt a sok-sok lánc, amiből lehetett válogatni. :) ITT a link a láncokhoz. 

Egyik nagy kedvencem ez a nagyon színes, vidám egyszerűbb darab, ami bármilyen nyári szettet szuperül feldobhat. :)


Ez a halvány barack-arany virágos lánc a legegyszerűbb fekete vagy fehér kivágott felsővel is szuperül néz ki.


Szintén nagy kedvenc ez a világos zöld nagyobb matt köves darab, ezt akár mintás felsőhöz is fel lehet venni, mert nem lesz úgy sem túl sok.


Ez nem igazán statement, de divatos kis egyszerű nyaklánc. Ez annyira olcsó volt, hogy azért kellett megvennem. :D


Ha csak egy láncot vettem volna, akkor biztos ez lett volna, mert egyszerű, mutatós és szinte mindenhez passzol és bármit fel tud dobni.


A legmerészebb darab a hét közöl ez a nagyon nagy rózsaszín-fehér-zöld köves darab, amit azért meg kell gondolni mihez vesz fel az ember, mert könnyen túl sok tud lenni, ha nem vigyázunk vele.


Nem egészen tudom őt miért is vettem meg, mert nem sok sárga cuccom van... Talán azért, mert van már ebből a fazonból pinkem és feketém is, amiket nagyon szeretek. Ez is szuperül mutat nyáron a barna bőrön, valami színes szettben. :)


És nézzük a többit... Az elsők között volt ez a fekete és a pink, nem tudtam dönteni melyiket vegyem meg, ezért jött mind a kettő. De nem bántam meg, mert szeretem őket. Bár tény, hogy a fekete az ami legtöbbször előkerül, mert mindenhez passzol... 



KIK

A KIK jó kis nyaklánclelőhely, nem egy láncot vettem már ott kevesebb, mint 1500 Ft-ért... Ez a pink-zöld darab például 900 Ft volt akciósan. Párom találta, és egyből tudta, hogy tetszene nekem. :)


Ez a kék lánc szintén a KIK-ből van, nagy kedvenc, mert fantasztikus színe van, 1000 Ft körül mozgott az ára, ha jól emlékszem.


Ez a lánc halvány rózsaszínnek készült, de sajnos csak akkor vettem észre, hogy abból hiányzik egy kő, amikor kifizettem, így visszavinni már nem tudtam, csak levásárolni. Pechnemre nem volt több rózsaszín, így kénytelen voltam beérni egy kékkel. Szintén KIK-es zsákmány és kb 1500 Ft volt.


Úgy érzem kicsit sok kék láncot vettem a KIKben... Ez volt az első zsákmányom onnan kb 700 Ft-ért. Szuper türkiz színe van és a fekete-fehér cikk-cakk minta remekül feldobja. :) Ha a fekete-fehér csíkos ruhám veszem fel biztos ez kerül elő mellé.


PEPCO

Ez az egyszerű háromszöges darab a PEPCO-ból van, talán 400 Ft ha volt, ha jól emlékszem. Azték mintás rucival szoktam felvenni, mert nagyon passzol hozzá. :)


Szintén egy egyszerű kis hosszú lánc medállal. Ez is PEPCO-s, és szintén 400 Ft körül volt. 


C&A

Ez a lánc is az elsők között volt a statement lánc láz kiújulásakor. Akciósan vettem a C&A kiárusításon, már nem emlékszem, hogy SIX-es vagy I'am-es volt-e. De 800 Ft-ot nagyon megért. Egy ideig gondolkoztam rajta, hogy befestem, mert nem sok pirosat hordok, de örülök, hogy nem tettem, mert nagyon megszerettem így. 


ROSSMANN

Erre a korall színű nagy bogyós darabra a Rossmannban bukkantam rá az akciós állványon. 1500 Ft volt, esküvőre készültem éppen ezért vettem meg, tipikus gombhoz a kabátot venni eset. De nagy szerencsém volt, mert szinte azonnal találtam hozzá egy ruhát is. :D


BIPA

A horvát nyaralásunk alkalmával vettem ezt a színes láncot a BIPÁ-ban. Annyira vidám, és Timis, hogy nem lehetett otthagyni. Ez már a vég, amikor inkább nyakláncot veszem a nyaraláson, mint körömlakkot. :D


Reserved

Talán ez volt az első lánc, ha jól emlékszem a két e-bayes előtt, a Reservedben bukkantam rá és 2000 Ft-ba került, amit kicsit sokalltam, de végül csak elhoztam, mert sok mindennel lehet kombinálni, és jól kihasználható. :)


Hoztam pár képet instagramról is hogy néznek ki bevetésen a kicsikék...



Remélem sikerült pár tippet adnom hol érdemes szétnézni statement nyaklánc ügyben... Az e-bayen mindenképpen, de a KIK-et is nagyon ajánlom, néha gyöngyszemeket lehet ott találni. :)

Szeretitek a nagy nyakláncokat?

Megjegyzések

  1. Istenem de gyönyörűek. Én eddig csak csodáltam ezeket láncokat, soha nem mertem megrendelni őket e-bayről. Csak hosszú láncaim vannak medálokkal. De ezek után tuti beszerzek párat, ugyanis meghoztad hozzá a kedvem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, ha sikerült kedved csinálnom hozzá. :) Az e-bayen tényleg pár száz Ft-ért be lehet jókat szerezni... Nagyon fel tudnak dobni egy legegyszerűbb ujjatlan felsőt is. :)

      Törlés
  2. Nekem statement nyakláncokból csak a törzsis ihletésű darabok tetszenek, ezek már túl színesek számomra. Rajtad viszont nagyon jól mutatnak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Sokáig én sem szerettem a nagy láncokat, de egyszer jött egy kattanás és ez megváltozott. :D Ugyanez volt előtte a nagy fülbevalókkal is. :)

      Törlés
  3. Awww mennyi szépség!
    A C&A-s meg a Reserved-es nekem is megvan! :)

    VálaszTörlés
  4. Külön köszönöm neked a linket Timi, mert már megrendeltem kb. 8 láncot onnan, mondani se kell tűkön ülve várom őket :D Sok egyezik a tieiddel is, csak esetleg más színűek. Csodálatos mind!

    Nekem is nagy mániám a statement nyaklánc, a barátnőm mindig poénkodik is rajta hogy még túrázni is ebben megyek... ami néha sajnos igaz :D A KIK-ben most már hozzánk is elértek végre ezek a nyakláncok és nem tudtam megállni hogy meg ne vegyem őket én is, annyira jó színesek és tényleg feldobnak egy egyszerűbb öltözéket is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tudtam segíteni. :) Hát én túrázni azért nem szoktam őket felenni, de lehet csak azért mert nem sokat járunk túrázni... :D

      Törlés
    2. Hát nálam általában úgy volt hogy nem számítottam olyan kemény programra, terepre, csak lazás városi geocachinges sétára, aztán végül csak megmásztam miniszoknyában meg vietnámi papucsban a hegyet, persze a statement nyaklánc is alap kellék volt. De most már megfontoltabban indulok neki... :D

      Törlés
  5. Csinosak, máson tetszenek is. Nekem egy sincs, valahogy zavar bármilyen nyaklánc, csak áll a dobozában, ami van itthon, arany, ezüst, azokat sem hordom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olyan ez mint a nagy fülbevalók, azokat sem viseli el mindenki... Én mondjuk azokat is imádom. :D De sokáig nekem is csak álltak a nyakláncok a szekrényben és nem hordtam őket.

      Törlés
  6. Uh, szeretem a statemanteket, de itthon olyan drágák. :( Esetleg linkeket szabad kérnem hozzájuk, ha megvannak? :$

    VálaszTörlés
  7. Nagyon gyönyörűek! Így önmagukban valahogy egyik sem fogott meg, aztán ha rajtad látom őket, mindig tátogok, hogy nekeeeem is kell. :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése