Moyra Aqua Jeans - Blah-blah blue

A Moyra Aqua Jeans kollekciója sokáig nem hozott lázba, de nemrég úgy gondoltam csak megnézem magamnak ezeket a lakkokat még egyszer közelebbről... Végül el is hoztam az egyiket, amelyik a legjobban tetszett. A választásom a Blah-blah-blue nevű árnyalatra esett, ami egy királykék alapszínű csodás lila csillogással fűszerezett darab.


A lakk állaga nekem picit fura volt, elég folyós, ezért óvatosan kell vele bánni. Egy vastag rétegben vagy két vékonyban is tökéletesen fed. Szerintem kényelmesebb belőle két vékony réteget felkenni, mint az egy vastaggal trükközni. A száradási ideje átlagos és szép fényes marad. Az üvegben lévő lila csillogás sajnos csak kevésbé látszik felkenve, de azért ott bujkál. Talán lámpafénynél a legjobban kivehető.





Próbáltátok már az Aqua Jeans kollekció valamelyik darabját?

Megjegyzések

  1. Nem, valahogy nem az én színem és nem az én kollekcióm.
    Bezzeg a rózsaszíneknek nem tudtam ellenállni.

    VálaszTörlés
  2. Volt Aqua Jeans-em, az Easy Rider, de valahogy nem nekem találták ki ezeket a lakkokat, így elajándékoztam. Egyébként látni a képeiden benne a lilaságot :)

    VálaszTörlés
  3. Megvan az egész kollekció, de némelyik lakk csalódás.

    VálaszTörlés
  4. Nekem sem nagyon tetszik ez a kollekció, de az az árnyalat szép. :)

    VálaszTörlés
  5. Szerintem szép ez a szín! (-: Bár bennem felmerül a gondolat, hogy nem-e fogja meg nagyon a körmöt..

    VálaszTörlés
  6. Engem sem hoztak lázba az Aqua Jeans-ek sajnos, szép-szép ez a lakk is, de nem érzem hogy nekem feltétlenül KELL. Annál inkább a sand meg a sea salt kollekciójuk :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép lakk :) Tudom,hogy nem ehhez a témához tartozik a kérdésem,de leírnád kérlek,hogy te milyen fedőlakkot használsz? (Nagy dillemmám,hogy kifogyott a fedőlakkom,és nem voltam vele túlzottan elégedett,úgyhogy mivel neked mindig olyan szépek a manikűrjeid,gondoltam megkérdezem.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én egy ideje a she quick dry fedőlakkját használom, már vagy 4-5 üveggel elfogyasztottam és nagyon szeretem. :) Gyorsan szárad, szép fényes lesz, és nem keni el a mintát. Igaz amikor már csak kb 1/4-ig van a lakk, akkor elkezd nagyon buborékosodni, és nem igazán használható, de a 3/4 része jól működik. :)

      Törlés
  8. Úgy látom ez a kollekció nem annyira lopta be magát a közönség szívébe. :) Engem sem igazán fogtak meg ezek a lakkok, ezt az egyet kivéve. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése