ManiCute - Zene

Mai témánk a zene, ami elég univerzális témának számít számít szerintem, és sok lehetőséget rejt. Nos nálam ha zene, akkor Rock & Roll, ennek jegyében készült a manikűröm is... :)


Rock koncertre készült a manikűr, direkt ehhez rendeltem a BP-47-es számú Born Pretty Store lemezt, amin szuper zene tematikájú minták vannak. A feketét kétféle pinkkel kombináltam a manikűrben, így lett olyan "Timis" csajos a végeredmény... :D Én csak úgy hívom ezt a stílust, hogy RockerBarbie... :D





A koncert kellékekkel... :D



Egy videót is hoztam a lemezről:


Milyen zenét szerettek?



Megjegyzések

  1. Szerintem is nagyon jó lett! (-: Nálam is főként a keményebb műfajok jönnek szóba. Osztom azt a véleményt, hogy a zenét hangszerekkel "készítik". :D Én legutóbb a Pokolgép 30 éves jubileumi koncertján voltam, amire bizony már akkor is nagyon elmentem volna, de ennyi év után is igen jó volt az eredeti felállás élőben. (-:

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tuti lett, nekem tetszik ez a rockerbarbie style :D Én szinte mindent meghallgatok, ami a rádióban szól, de a nagy kedvencem régen is a funky volt.

    VálaszTörlés
  3. Jó ez a lemez és a színválasztás is tetszik!

    VálaszTörlés
  4. Szuper jó lett! Ez a kedvencem a manik közül most!:)

    VálaszTörlés
  5. Ez a Rockerbarbie kifejezés nagyon találó! Nekem nagyon tetszik a manikűröd! *.* Egy EMI táborban én is el tudnám képzelni. :3

    VálaszTörlés
  6. Tetszik ez a pinkes párosítás a fekete mellé. :)

    VálaszTörlés
  7. Tényleg Timis, nagyon teszik :)

    VálaszTörlés
  8. Köszi lányok! Örülök, hogy tetszik a Rocker barbie stílus. :)

    VálaszTörlés
  9. Ahh, kész vagyok... imádom a mix & match körmöket! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése