She stylezone körömlakkok

Volt két 50%-os She Stylezone quick dry körömlakkra beváltható Dm-es kuponom, amit nem voltam rest kihasználni még a Glamour napok előtt. Két új (?) lakkra esett a választásom, a 226-os pasztell lilára és a 272-es halvány mentára. Nem vagyok benne biztos, hogy új kollekció tagjai a lakkok, mert bevallom őszintén nem követem uptodate a She termékeit, de az állványon középen voltak elhelyezve, ahol az újdonságok szoktak lenni. :)




Nem sok She lakkom volt eddig, egyet kaptam ajándékba barátnőmtől és a quick drí fedőlakkot használom, ezért úgy gondoltam adok egy esélyt ennek a márkának és kipróbálok pár lakkot.


Először a lilával kezdeném, az abszolút elnyerte a tetszésemet szép halvány picit szürkébe hajló lila színe van krém finishel. Két rétegben tökéletes fed annak ellenére, hogy ilyen halvány árnyalat. A száradása is egész gyors, és szép fényes marad. A lakk állaga picit folyós, de még egész jól kezelhető. A She lakkok ecsete vékony és hosszúkás amit annyira nem kedvelek, de végül is nincs ezzel sem nagy probléma.



A mentával már sajnos nem voltam ennyire megelégedve. Már az üvegben is látszik picit ezért féltem is tőle, hogy nem lesz jó a fedése... Sajnos ez be is jött. Három rétegben láthatjátok a körmeimen de picit még így is átsejlik a körömvégem. :( Az állaga elég híg, ezért ügyesen kell vele bánni, és vékonyan felvinni. A színe is világosabb, mint az üvegben, majdnem fehér és nem igazán menta. De a száradásával legalább nem volt baj, és szép fényes is és a pici micro csillámok is tetszenek benne. Talán egy sötétebb menta lakkra kenve jobban mutatna... Vagy akár jelly sandwichnek is jó lehet. :)



Összességében a lila nagy piros pontot kap, viszont a mentától nem vagyok elájulva, de kísérletezni fogok még vele. :) A lilát nyugodt szívvel tudom ajánlani nektek, a mentát inkább csak annak, akinek van elég türelme három vagy akár több réteghez...

Szeretitek a She lakkokat?

Megjegyzések

  1. A mentának szép a színe nagyon, kár, hogy ennyire nem fed. Meg sajnos a s-he lakkokkal nem túl jó a kapcsolatom, rajtam nagyjából nyolc óra után elkezdenek lepattogni. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hmm nem emlékszem nekem a lila manikűr meddig volt fent, de szerintem nekem kb két napig biztos bírta. :)

      Törlés
  2. Én a 273-as mentát vettem meg, annak jó a fedése, nagyon szép árnyalat

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh. Akkor te jól jártál. :) Gyanítom ahol én vettem ott abból már nem volt, bár lehet csak valamiért erre figyeltem fel, mert ez volt a legvilágosabb...

      Törlés
  3. Én a glamour napokon vettem meg a 300-as sárgát, de a fedése annak sem jó. Az üvegben annyira tetszett, olyan napsárga, nagyon szép. A Joy napokon lehet megveszem a fentebb bemutatott lilát. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Láttam instán, az tényleg nem a legjobb... :/ bele lehet furtni nem túl jó darabokba sajnos. :(

      Törlés
  4. Hú ez a menta nagyon kiábrándító, meg is lepődtem, hogy ez tényleg az? Fehéres, piszkos szürkés színnek tűnik a körmeiden, nagyon nem tetszik. Pedig még sajnáltam, hogy nem vettem meg Glamour napok alkalmával ezt a színt, de így most nagyon örülök. A lilás viszont szép :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen elég furi a színe felkenve sajnos. :/

      Törlés
  5. A lila nagyon szép. :) Két She lakkom volt eddig, de nagyon lassan száradnak és az ecsetért sem rajongok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az ecset nem sem a kedvencem... Jobban szeretem a szélesebb lekerítettet. :)

      Törlés
  6. Kár a mentáért, de legalább a lila gyönyörű :) Egy db kék S-he lakkom volt, az meglepően tartós volt, ha nem lenne ez az ellenszenves üvege, biztos vennék többet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyrészről praktikus tárolni a szögleteset, de másrészről a kupaktól néha herótom van, hogy lejön... :D

      Törlés
  7. Szépecskék, de semmi extra :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése