Whoopie pies

Másodjára próbálkoztam Lidl-ös "instant" sütivel. A popcake után most egy whoopie pies névre hallgató édességet próbáltam ki. Ezúttal nem kellett annyit mérgelődnöm, mint a múltkor... :D Ez a süti most nem bosszantott fel úgy. Bár nem lett tökéletes a végeredmény külsőleg, de egész fincsi volt.


Három féle "színben" lehetett kapni, eper-vanília, narancs-vanília és dupla csokis. Mind a hármat megvettem, ha már lúd legyen kövér... :) Szerintem a dupla csokis volt a legfinomabb. 


A doboz két zacskó porkeveréket tartalmazott, az egyik kellett a piskótához, a másik pedig a krémhez. A piskóta hozzávalóit össze kellett keverni, és sütőpapírral bérelt tepsibe kellett őket kupacolni. Elvileg 32 db 2-3 cm-es kupacot kellett volna készíteni, de nekem nem jött ki ennyi... Célszerű nem túl közel rakni a kupacokat egymáshoz, mert különben össze fognak érni, mivel sütés közben elterülnek. Amikor kihűltek a tejjel felvert krémmel kellett őket megtölteni.  


A végeredmény szerintem egész finom lett. Puha omlós tallérok közé rejtett habos krém. Kell ennél több?? Ráadásul rózsaszín! :D És nem is volt annyira macerás. Legalábbis a popcake-től mindenképpen zökkenőmentesebben ment az elkészítése. :)



Nos biztos nem ez a világ legegészségesebb édessége, de annyira jól néztek ki a dobozon, hogy ki kellett próbálnom.

Megjegyzések

  1. Ahh ezek annyira jól néznek ki *.* vajon mindig kaphatóak, vagy ez csak ilyen különleges kiadás volt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem még kaphatóak. :) De nincsenek mindig, de szerintem legutóbb még voltak, amikor voltam Lidlben. :)

      Törlés
  2. Mi az epres-vaniliásat próbáltuk ki anyummal Valentin napkor :) Tényleg finomra sikerültek és nagyon egyszerű volt elkészíteni.

    VálaszTörlés
  3. Mi az epres-vaniliásat próbáltuk ki anyummal Valentin napkor :) Tényleg finomra sikerültek és nagyon egyszerű volt elkészíteni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem az a legcukibb. :3 De nekem a csokis volt ízre a kedvencem. :)

      Törlés
  4. Oh, ez ilyen macaron kezdőknek! :D Semmilyen alapporos dolgot nem eszek vagy készítek, de azért helyesek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen kb az. :D Én is csak ritkán, kb egy évben kétszer, ha valami nagyon megtetszik...:D

      Törlés

Megjegyzés küldése