ManiCute - Ovis jel

A mai témánk az ovis jel, ami nekem először nagy fejtörést okozott, semmi értelmes nem jutott az eszembe, ami jópofa és frappáns lenne... Aztán végül arra jutottam, hogy maradok a saját ovis jelemnél, a pöttyös labdánál. :)


Elég "sematikus" lett a manikűr, ugyanis csak piros alapon fehér pöttyös mintát készítettem egy Pet'la nyomdalemezzel, a Shenanigansel. Sajnos nem lett tökéletes a manikűr, mert béna voltam, és  kicsit eltorzítottam a mintát. Ugyanis ez egy árcsökkentett lemez volt, Pet'la a körmös csoportban kiárusítást tartott a nem tökéletes lemezeiből, és így jutottam hozzá ehhez a szokásosnál kicsit mélyebb lemezhez. Szóval mielőtt valakinek megfordulna a fejében nem a lemez hibája a kicsit eltorzult minta azt megnyugtatom, hogy a webshopban kapható hibátlan lemezzel valószínűleg trükközés nélkül is hibátlan manikűrt lehet készíteni. :)



Aztán úgy gondoltam picit még feldobom a manikűrt, és készítettem két körmömre stamping decals technikával 1-1 fehér masnit. :) Szerintem így igazán cuki lett a végeredmény. :)


Szeretitek a pöttyös manikűröket?



Megjegyzések

  1. Nagyon aranyos, nekem masni nélkül, csak simán is tetszik :) Én gomba voltam az oviban, ilyen piros pöttyös galóca :)

    VálaszTörlés
  2. Neee már, te is pöttyös labda voltál? :D

    VálaszTörlés
  3. Bocsánat, hogy kijavítalak, de ezek nem azért voltak akciósak, mert nem tökéletesek, csak azért, mert mélyebbek a megszokottnál és ki akarták őket futtatni, ugyanis egy ideje már csak "expert" mélységgel gyártják a lemezekeiket. Ezeknek a mélyebb lemezeknek az a titka, hogy jó sok lakkot kell használni, amit aztán addig kell újra és újra lehúzni, amíg tökéletesen kirajzolódik a minta. Ha ezután veszed fel, akkor tökéletesen néz ki a nyomdapárnán és onnantól már csak rajtad múlik, hogy hogyan sikerül a körömre átapplikálni. :)
    A mani cuki lett, egyből elképzeltem egy pöttyös szoknyát is mellé... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm az infót, nekem teljesen az jött le "értékcsökkentett" kifejezés miatt, hogy ez egy hiba, hogy mély a lemez. De akkor ma is okosabb lettem. De az is lehet, hogy azért kombináltam össze, mert amikor a Naillandben jártam szóba elegyedtem az eladó lánnyal, amikor a MoYou lemezeget nézegettem és ő mesélt Petra lemezeiről, meg hogy nemrég a gyártó elrontott egy adagot, és túl mély lett. :)
      Nekem ez a pöttyös minta csak úgy működött, hogy hagytam hogy száradjon egy kis ideig a párnán a lakk, mert ha egyből rányomtam a körmömre, akkor elkenődött hiába húztam le teljesen a lemezről a lakkot. (Pedig el is olvastam, hogy Petra azt írta várni kell :D De én türelmetlen voltam.) De legközelebb megpróbálom, hogy még többször lehúzom. Köszi a tippet! Egy másik mély lemezzel, a Wishes 2-vel nem volt ilyen problémám. De gondolom ki kell tapasztalni. :)

      Törlés
  4. Szerintem nagyon aranyos manikűr :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése