Chick Movie Night - 3. Bridget Jones naplója


A harmadik film a kihívásban a Bridget Jones naplója, azt hiszem Bridgetet sem nagyon kell senkinek bemutatnom, a harmincas szingli csajt, aki keresi az igaz szerelmet, és naplót vezet. Bridget flörtöl a főnökével és titkon szerelmes is belé, pedig tudja, hogy az nem helyes. De a szülei karácsonyi partiján megismerkedik egy fura fazonnak, akiről nem is sejti, hogy talán ő lesz Mr tökéletes. Bridgetnek fantasztikus öniróniája és humora van, egyszerűen imádom. :D


A manikűrt az a bugyi ihlette, amit akkor vett át Bridget, amikor Darcy visszajött hozzá Amerikából és egymásnak estek... Egy arany színű zebra mintás szatén darab volt. Sajnos nagyon gány képet sikerült kivágnom a videóból, nézzétek el nekem, a lényeg azért szerintem látszik rajta. :DSzeretitek a csajos filmeket, a Bridget Jones naplóját láttátok már?

11 megjegyzés:

 1. Imádom ezt a filmet. A mani is jó lett, bár én nem szeretem az állatmintát. Attól meg totál odavagyok, amikor Darcy azt mondja, hogy úgy szereti Bridgetet, ahogy van. És ezt ő el is meséli a barátoknak, mekkorát néznek. :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szuper lett a manid, a legkeményebb rész ez a jelenet a filmben, amikor bugyiban, kardigánban és sportcipőben rohan a szerelme után, kéééééééész! :D
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 3. Mindenre gondoltam volna, hogy mi inspirál valakit ebben a filmben, de a bugyira nem! :D Kész. :D Nagy ötlet volt. :)

  VálaszTörlés
 4. Imádom, hogy ilyen részletet ragadtál meg, én bevallom hirtelen nem is emlékszem rá (mondjuk nemrég néztem meg a filmet, előtte sosem láttam, szóval túl sok minden nem ragadt meg bennem :D). Nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
 5. Hahahahh nagyooon jó :) Na, ezt a filmet imádom, a humorát, mindent! Kedvenc részem mikor szalad a hóban bugyiban Darcy után az utcán.... annyira vicces!

  VálaszTörlés
 6. Nagy ötlet, klassz manikűr! :)

  VálaszTörlés
 7. Komoly inspirációt sikerült találnod, erre pont nem gondoltam, hogy valakinek ez adja a löketet. :D

  VálaszTörlés
 8. Hehehe... az alkalom határozottan megköveteli a pici bugyit :D
  Nagyon jó lett :)

  VálaszTörlés
 9. Köszönöm szépen lányok! Gondoltam, hogy nem lesz egy szokványos insirációs alap a bugyi. :D Az az igazság, hogy néztem-néztem a filmet, aztán vártam az isteni szikrát, de nem akart jönni, aztán egyszer csak jött ez a bugyi a film végén és egyből tudtam ez lesz a befutó. :D Ehhez közrejátszik az is, hogy az állat mintát nagyon szeretem. :D

  VálaszTörlés
 10. :D Hát ez jó, hogy mi adta az ötletet, szép mani lett! :)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com