A tél színei - 4. fekete

A negyedik szín  a kihívásban a fekete. Szeretem a fekete manikűrt, mert nagyon elegáns dolgokat lehet belőle kihozni, viszont ln most inkább bohókásabb irányba indultam el, mint az elegáns és EZ a manikűr inspirált. Annak ellenére, hogy a fekete dominál szerintem egész kis vidám lett. Egy kicsit a finishekkel is játszottam. A fekete lakkot lemattítottam és metálos/gyöngyházas lakkokkal készítettem a pöttyöket. Nem fixáltam fedőlakkal a manikűrt, így a pöttyök domborúak maradtak.



Aztán persze kipróbáltam fényes fedőlakkal is, mert kíváncsi voltam úgy hogy mutat. :)



Alapnak egy fekete Rimmel 60 seconds lakkot, a 800-as black outot használtam, mivel nagyon szeretem ejtenék róla pár szót, de nem sokat, mert szerintem már kivonták a forgalomból, de lehet tévedek... Két rétegben fed, egész gyorsan szárad, és szép fényes is marad. Az ecsete pedig a szokásos vastag lekerekített Rimmel. :)





Szeretitek a pöttyös manikűröket?



Megjegyzések

  1. Tetszik nagyon, bohókás lett, mindkettő változat bejön!! :)

    VálaszTörlés
  2. Mattosan jobban tetszik, megvan benne az az extra töltet. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik az egész manikűr hangulata! :) Szép lett!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon édes lett, egy szilveszteri partira el tudnám képzelni :) talán a matt verzió tetszik jobban, de nem igazán tudom eldönteni. Mindegyik szép!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon édes ez a manikűr, a matt feketéhez nagyon illenek ezek a pöttyök :3

    VálaszTörlés
  6. Szeretem a játékosságot a manikűrökben :)

    VálaszTörlés
  7. Szerintem is elegáns a fekete, a te manid fényesen nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  8. Cuki! A mattra voksolok, pont azért, amiket írtál. :) Így különlegesebb.

    VálaszTörlés
  9. Helyes nagyon ez a sokszínű pöttyös mani, tetszik!

    VálaszTörlés
  10. Nekem a fényes jobban tetszik, nagyon szép lett! :)

    VálaszTörlés
  11. Nincs mit, tényleg! :)
    A matt is szép, de nekem azért tetszik jobban a fényes, mert minél fényesebb annál szebb nekem. Ezért idegenkedtem eleinte a homoklakkoktól is, de aztán kiderült, szerencsére a homoklakkok egészen másként mutatnak, úgyhogy megszerettem olyannyira, hogy még majd szerzek be néhányat. :) Fehéret például mindenképpen!
    Ez a Rimmel jó lehet ha tényleg ilyen gyorsan szárad, szép a finise is.
    Annak idején, volt néhány darab lakkom az Avonból, azok is kb. ennyi idő alatt teljesen megszáradtak. A mostaniak közül a Miss Sporty, az Essence, és a S-he száradnak meglehetősen gyorsan. A Lovely Baltic Sand már nem annyira, az csalóka egy kicsit, mikor azt gondolnám, hogy már teljesen megszáradt, még sem száradt meg teljesen. Instán van több kép is, egy homoklakkokkal készült manikűrömről. A Lovely BS nehezen száradt meg.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése