Ünnepi színek - 2. zöld-ezüst

A második témában a zöldet és az ezüstöt párosítottam össze, és egy egyszerű, de mutatós nyomdázott manikűrt készítettem.  a gyűrűs ujjamon ezüst alapra került a zöld minta a többi körmömön pedig fordítva. Szuper ez az essence ezüst lakk (icy princess) nyomdázásra, a zöld lakk kevésbé, az elég kis halovány lett sajnos.



A nyomdázáshoz a Born Pretty Storere webáruháztól tesztelésre kapott Marilyn Monroe lemezt használtam, és az indás mintát választottam róla, ami engem karácsonyi gömbdísz mintára emlékeztet. Egyszerű volt vele dolgozni, szépen feljött róla a lakk és hibátlan lett a minta. Próbáltam minden körmömre nagyjából ugyanazt a részletet illeszteni, de legalábbis szimmetrikusan nyomdázni. :)

INNEN tudjátok megrendelni, ha megtetszett.



Nézzetek szét a bolt nail art kínálatában, ha van kedvetek.
Ne feledjétk a 10 %-os kupon kódot sem. :)


Szeretitek a nyomdázott manikűröket?

Megjegyzések

  1. Hogyne szeretném, várom is az első BPS-rendelésemet, addig a MoYout-t nyúzom. Pont a héten volt zöld-ezüst manikűröm, Catrice King of Green-Moyra ezüst párossal, hasonló elven nyomdázva :) Nagyon szép ez a mani a kacskaringós mintával!!

    VálaszTörlés
  2. Jaj nagyon szép. Az ilyen manik láttán mindig elhatározom magam, hogy belevágok a nyomdázásba, de végül továbbra is csak máséba gyönyörködöm.

    VálaszTörlés
  3. A héten jött meg egy csomó born pretty-s lemezem :) sajnos még nem volt időm kipróbálni őket, de nagyon várom a két ünnep közti pihit hogy belevethessem magam a nyomdázásba végre!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése