Max Factor Gel Shine lakkok

Ezeket a Max Factor Gel Shine lakkokat a Max Factor csapatától kaptam ajándékba, amit ezúton is ismét köszönök! :) Természetesen ki kellett őket próbálnom nem csak a versenyre készült manikűr keretén belül is... :)


Egy csodás pink (30 Twinkling Pink) és egy narancs (20 Vivid vermillion) árnyalat került a birtokomba. Mindkettő igazán intenzív és vibráló szín, ami nekem kifejezetten tetszik. Átlagos idő alatt megszáradnak, és csodaszép fényesek maradnak. 

A pink már egy rétegben is tökéletes volt most, hogy ilyen rövidek a körmeim (gyanítom hosszabb körmökön kellhet belőle a kettő is), a narancsból felkentem a második réteget is, mert az kicsit átlátszott.

Az egyedüli dolog, amivel nem volt megelégedve az a tartósságuk, bár szerintem ez most az én körmöm hibája és nem a lakké. A gél lakk leszedése után eléggé elvékonyodtak és nagyon rugalmasak lettek, így nem szinte semmilyen lakk nem tartós rajtuk. Így nem szeretném kijelenteni, hogy a lakk hibája, hogy lepattogzott 2-3 nap után. Cáfoljon meg valaki kérem, amiknek rendben vannak a körmei, hogy nem ilyen a rossz a helyzet a tartósságával. :) Mondjuk az igazat megvallva nem különösebben érdekel, mert amúgy is 2-3 naponta szoktam manikűrözni. :)






Összességében nekem a csodás színe miatt tetszik mind a két lakk, és meg vagyok velük elégedve. :)

Szeretitek a Max Factor lakkokat?

Megjegyzések

  1. Az én körmöm erős, vastag és többnyire rövid, de a MF lakkot nem bírja. Úgyhogy egy napos lakk nekem nem éri meg ennyi pénzért.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor úgy látszik ez köröm függő, az enyémeknek sem tetszett. :/ És ennyi pénzért tényleg nem éri meg ha 1 napot bír ki.

      Törlés
  2. Nekem semmi bajom az Max Factor lakkokkal...nekem jól bírják :) Hála a szorgos körömerősítésnek, most egész jó állapotban vannak a körmeim :)... Van egy koral színű árnyalatom az MF lakkok közül, és az nekem 4 napot bírt ki ...addig nem pattogott szinte semmit, a végei sem koptak meg. Igaz én használtam alá alaplakkot ( mint mindig ) , viszont fedőlakkot akkor még nem. Egyébként fedőlakkal 5-6 napot is bír, de inkább 5-öt :) Én szeretem a Max factor lakkjait :) Egyébként nagyon szép ez a két szín...a pinket amúgy is imádom a körmeimen, a narancsból, pedig ez az árnyalat az, amit szívesen elfogadnék (pedig nem vagyok nagy narancsfan :P ) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor ez tényleg körömfüggő lehet. :) Örülök, hogy másnak beválik. :)

      Törlés
  3. ohh én is így vagyok vele. nyáron amíg dolgoztam, géllakk volt a körmeimen, most lenövesztettem meg kicsit megreszeltem és 1-2 nap után pattog le mindegyik tartós lakk is róla, meg nagyon félek, hogy le/betörnek, így beadtam a derekam, meg amúgy is megyek majd vissza néhány napra dolgozni és megint feldobtam egy gél alapot. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lassan szerintem én is vissza fogok hozzá térni, mert ez a pattogzás nagyon nem tetszik...

      Törlés
  4. Nekem még nincs ilyen lakkom, a színe mindenesetre nagyon szép!

    VálaszTörlés
  5. Örülök, hogy tetszenek nektek lányok. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése