DIY sáltartó

Ma egy kis praktika posztot hoztam nektek. Bár lehet nem sok újat mutatok vele, de azért hátha. :) Az őszi-tavaszi sálak tárolásához mutatok egy kis fortélyt. Ezzel a megoldással nem foglalnak sok helyet, és könnyen átláthatóak.


Mivel az utóbbi pár évben nagyon sálas lettem, és sok tavaszi-őszi vékony textil sálat halmoztam fel, ezért kellett egy praktikus megoldás a tárolásukra. Előtte kosárban voltak, ami nem volt túl átlátható, és sosem találtam azt amit kerestem...

A megoldáshoz tulajdonképpen csak egy olyan vállfára van szükség, aminek van alja is. ezen át kell vetni a kettéhajtott sálat és a hurkon visszahúzni a végét, hogy stabilan a helyén maradjon. Így szépen egymás mellett sorakoznak majd a sálak a vállfán, amit be lehet tenni a ruhásszekrénybe, vagy felakasztani a fogasra.Hogy tetszik ez a megoldás?

4 megjegyzés:

 1. Aranyos ötlet és praktikus is. :) Nekem van egy ilyen lyukacsos sáltartóm az Ikeából, azt használom, kevés helyet foglal és jól láthatóak a sálak vele. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az is nagyon szuper. :) Csak természetesen amikor IKEÁban járok sosem jut ilyen eszembe... :D

   Törlés
 2. Én is most kezdtem el így tárolni a sáljaimat, de sajnos nem megy minden zökkenőmentesen. Két vállfát már sikerült eltörnöm. O.o

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Huh akkor az tényleg nem volt zökkenőmentes. :D Válassz akkor valami stabil, masszív vállfát. :)

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com