Kiscirmók

Ígértem hogy hozok képeket a múlt heti életképes posztban lévő cirmócskákról, hát most beváltom az ígéretem... Figyelmeztetek mindenkit, hogy tömény cukiság következik rengeteg képpel... A cicák egyébként nem az enyémek, az én két rosszaságom testvérei babáztak le, akik egy ismerőshöz kerültek tavaly nyáron. :)




Sok-sok cica baby :) talán mind a nyolcan rajta vannak, de nem biztos... :D


Fekete-fehér cirmócskák






 





Cirmos cicák











 




Fekete kisördögök






Mamival



 Kíváncsiskodók





 Három fekete-fehér,



... két csíkos cirmos, ...



... két fekete, ...


... és egy tarka cirmos cicó van. :)




A fenti képeknél még csak kúszni mászni tudtak, nagyon kis esetlenek voltak, de ey hét múlva már úgy rohangáltak, meg játszottak egymással, hogy csak na. Szerintem ilyenkor a legédesebbek. :)





















Mamival





A büszke mamik :)










Egy öl cica :)




Remélem sikerült kielégíteni mindenki cukiságigényét. :)

Megjegyzések

  1. Nagyon cukik, legszívesebben mindet befogadnám és kiscicákkal hemperegnék egész nap :))))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon édesek, imádom a cicákat :D

    Két megjegyzésem lenne:

    1) Nem beszólni akarok, de lesz helyük a kicsiknek? A gazdik nem gondolkoztak ivartalanításon?

    2) Hogyan tudtál róluk ilyen jó képeket készíteni? Főleg az anyacicákról... Én hiába próbálom fotózni az enyémet, egyrészt egy pillanatra sincs nyugiban, másrészt pedig zavarja az objektív, mindig elfordítja a fejét (azt olvastam erről, hogy egy nagy szemnek látják, és nem érzik magukat biztonságban tőle).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Imádom a kiscicákat, de nekem is az jutott eszembe elsőre, amit te is leírtál az első pontban. Annyi kidobott kiscica van mostanában, hogy szívem szerint transzparensen szólítanék fel mindenkit az ivartalanításra...

      Törlés
    2. Utcára semmiképpen sem fognak kerülni, igyekszünk gazdit találni nekik. :) Bár nem segít a dolgon, hogy ha jól számoltam 6 lány és 2 fiú van közöttük. :/ De mindent megteszünk, hogy jó helyre kerüljenek. :)
      Mivel nem az én cicáim nincs beleszólásom, de szerintem is ivartalanítani kellene őket, én a sajátjaimat el is vittem egyből, amint beléptek abba a korba, hogy lehet. :) De nagyon rosszul voltam tőle, hogy el kell őket vinnem, rendesen alig aludtam előtte való éjszaka, olyan ideges voltam, meg a műtét alatt is. :D Meg még utána 2-3 napig is nagyon izgultam, hogy nehogy valami baj legyen a sebbel, vagy valami. Nem egyszerű dolog ez, ha kijárósak a cicák, az enyémek ruhácskát kaptak, és levettem róluk a gallért, mert kivitelezhetetlen volt, hogy két hétig rajtuk legyen, amikor lépcsőznek meg kijárnak. :/ Szerencsére nem akarták leszedni a ruhát, és a sebet sem nyalogatták, úgyhogy nagyon büszke voltam rájuk. :)
      Ez a két cirmó nagyon nyugodt volt, inkább azzal voltak elfoglalva, hogy simogatják őket, így nem zavarta őket a gép. :) De elég jó a zoomja az obinak így nem kellett nagyon közel mennem hozzájuk. :) A kicsik nagyon izgágák voltak, róluk kb 10-ből két kép ha jól sikerült...

      Törlés
  3. Gyönyörűek!! Nem lehet őket rossz szögből lekapni :) Anyósomnál voltak kiscicák, de elvitték őket. Aki cicát akart, csak egyet szeretett volna, de anyósom szerint nem lehet a tesókat szétszedni, úgyhogy ment mind, pedig imádtam őket dögönyözni. A kicsik különösen aranyosak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszike! :) Nálunk tavaly két felé ment a négy kiscica, én sem szerettem volna őket négy felé adni, így szerintem sokkal jobb volt nekik, hogy maradt 1-1 tesókájuk. :)

      Törlés
  4. Mennyire aranyosak már és fotogének! :)

    VálaszTörlés
  5. Kérek egy felmosót, mert elolvadtam ezektől a kis szőrmókoktól! *.*

    VálaszTörlés
  6. Most érzem azt hogy kell még egy macska :) Tüneményesek

    VálaszTörlés
  7. Áááá, de nagyon mondják ott némely képen... :D Haláli szépek! Remélem mindnek lesz gazdija is!

    VálaszTörlés
  8. Milyen kis cukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik! *.*

    VálaszTörlés
  9. Olvadozok a gyönyörűségtől, annyira édesek!
    Én olyan kiscicát szeretnék, ami mindig ilye cuki és pici marad! Imádom az enyéimet, de jó lenne melléjük mindig egy picike :)
    Talán hülyeség, de nekem is az jutott eszembe, miközben a képeket nézegettem, hogy remélem lesz gazdijuk ezeknek a drágaságoknak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát én is el tudnék viselni mindig egy ilyen kis vakarcsot. :D Ugyanakkor emlékszem mennyire féltettem őket, amikor ilyen picik voltak... Szóval kettős érzés. :D A gazdikért pedig mindent megteszünk. :)

      Törlés
  10. Örülök, hogy tetszettek a képek, és a poszt. :3

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése