ManiCute - Summer time

A maniCute mai témája mi is lehetne más ilyen rekkenő hőségben, mint a summer time. Remélem mindenki élvezi a nyarat, a napsütést és a meleget... :) Én ilyenkor a neonos színeket részesítem előnyben, ezért egy ilyen manikűrrel készültem ma... :)


Mivel imádom az ombre körmöket ezért emellett maradtam és egy kis holo-val párosítottam. Szerintem igazán szikrázó és vidám lett a végeredmény. :) Igazi nyári nyaralós manikűr (kár, hogy épp nem nyaralok. :D).




Aztán arra gondoltam, hogy kipróbálom a Born Peretty Store-tól tesztelésre kapott AQ88-as nyomdalemezt, és feldobom egy kis mintával az átmenetes alapot. Nos inkább kevesebb, mint több sikerrel, de az alábbi produktumot sikerült belőle kihoznom. Van még mit próbálgatnom és tapasztalnom nyomdázás terén, bevallom őszintén jól fel is idegesített és mire készen lettem, mert nyakig körömlakkos lettem a sok lehúzogatástól. :D 

INNEN tudjátok megrendelni.


A nyomdalemez mintája szerintem csodaszép, minden részlete nagyon tetszik, és rengeteg mindent ki lehet(ne) belőle hozni, (ha nem lennék béna...) :D De talán idővel javul a helyzet, ha kitapasztalom melyik lakk a legjobb, mennyire kell lehúzni a felesleges lakkot a lemezről, melyik nyomdázószett a legjobb az egyes lemezekhez, mennyit kell várni amíg a lemezről felveszem a mintát és egyéb ilyen apróságok... :D



A lemez maga szerintem jó, már amennyire meg tudom állapítani mint laikus. A barázdák elég mélyek, de nem túl mélyek, szépen megmarad bennük a lakk és ha szerencsém volt fel is tudtam venni a párnával (De ez nem hinném, hogy a lemez, inkább a lakk és az én tapasztalatlanságom hibája)... :) A minta pedig, mint írtam szerintem gyönyörű, rengeteg részletét ki lehet emelni, nagyon sokszínű. :) Én három részlettel próbálkoztam, a legjobban a tarajos tetszik, nekem olyan törzsi hatása van a neon átmenetes alappal. :)



Tippeket egyébként szívesen fogadok azzal kapcsolatban mit csinálhatok rosszul... :) Mert lehet a lakk hibája is, de ha egyszer működik vele egyszer meg nem akkor inkább a technikámmal lehet a baj. Lehúzóból eddig a telefonkártya vált be legjobban, egyik gyári lehúzó sem igazán akart működni, sem az essences, sem a Naillandes. Párnából szintén inkább az essence, mint a Naillandes, bár a MOYou lemezhez az is egész jó volt. :O Észrevettem, hogy amikor két használat között körömlakklemosóval áttöröltem a lemezt és nem töröltem meg valami szárazzal is, akkor nem akart belőle kijönni a minta... Valamint azt is, hogy ha túl hamar vagy túl későn próbáltam felszedni a párnával akkor sem jött... Szóval ilyen apróságok keserítették meg az életemet a nyomdázás közben. :D De nem adom fel! Ha megint lesz sok türelmem és időm nekiesek. :D Most sajnos nem volt, ezért is idegesített fel, mert szerettem volna, hogy végre készen legyen. Annyira mérges voltam, hogy fedőlakkot is elfelejtettem a mintára kenni. 

Nézzetek szét a bolt nail art kínálatában, ha van kedvetek.
Ne feledjétk a 10 %-os kupon kódot sem. :)


Szeretitek a perzselő nyári meleget?



Megjegyzések

  1. abszolút vidám és nyárias :)

    VálaszTörlés
  2. én nem kedvelem a BPS lemezt,ezt kértem tesztre én is. ha megkapom leírom a véleményem róla.
    a nyomdázáshoz kell a nyomdázólakk,anélkül kínszenvedés az egész. :(

    VálaszTörlés
  3. Az Essence párna nálam is jobban bevált. Ezt a puha Moyout szerintem érdemes a lemezen is gördülve "vezetni" azt vettem észre. Nekem működik normál lakkal is, az a lényeg, hogy jól pigmentált legyen tehát, ami egy rétegben is fed. Viszont a hozzá kapott lehúzó nekem jobban beált, mint a plasztikkártya, amiben fém van az a nem jó, mert karcolja a lemezt. Az én szerény tapasztalataim szerint a Moyou és Konad lemezek nagyon jók.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a tippeket! :) Hát egyelőre most másodjára is az essence-el próbálkoztam, úgy vettem észre a BPS-es lemezzel egész jól működik. :) Ha nagyon felbátorodok biztos veszek még majd 1-2 lemezt... :D

      Törlés
  4. Szép lett az átmenet,csodásak a színek!:)
    A nyomdázásban meg tényleg ki kell tapasztalni,hogy melyik lakk a jó /főleg nyomdalakk/ valamint a lemez és a párna sem mindegy milyen.
    De szerintem jól sikerült és biztos lesz még jobb is!:)

    VálaszTörlés
  5. Csodás az átmenet és a színek is tetszenek :)
    Mivel még sosem nyomdáztam nem tudok ebben tanácsot adni, de gondolom itt is érvényes az örök igazság, hogy gyakorlat teszi a mestert :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Hát az tuti hogy gyakorlat teszi a mestert. :D

      Törlés
  6. Gyönyörű az átmenet és szép lett az egész manikűr is!
    A nyomdázás tényleg olyan, hogy ki kell tapasztalni, mi mivel válik be. Nekem a BPS lemezekkel vegyes tapasztalataim vannak: előfordult, hogy ugyanarról a lemezről (ugyanazzal a lakkal és párnával) az egyik mintát szépen fel tudtam venni, egy másikat viszont nem...
    Nálam az Essence nyomdázó lakkjai beváltak (bár tény, hogy nincs összehasonlítási tapasztalatom a Konaddal), lehúzóból pedig egy régi bankkártya, de annak is csak a hosszabbik oldala, mert a rövidebbet jobban rá tudtam nyomni a lemezre és túl sok lakkot kiszedett a mintából. Párnából egy olcsó E-bayes változatot használok.
    Amikor nyomdázok, minden mintázás előtt áttörlöm lemosóval a lemezt, hogy kijöjjön a maradék lakk, valamint áttörlöm egy száraz papírral is, hogy ne maradjon a vésetekben lemosó, ami higíthatja a lakkot. A minta felvételénél pedig gyorsan dolgozom, de nem nyomom rá a párnát túlzottan, mert az sem jó.
    Érdekes, így leírva elég macerásnak tűnik az egész, pedig nem az :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :D Az tuti baj volt eddig nálam, hogy szárazzal nem töröltem át a lemezt... Nekem a fekete és fehér Moyra eddig egész jól működött. Az essenceből csak az ezüstöm van meg, de az katasztrófa volt. :/ De akkor lehet megnézem a feketét és a fehéret. :) Mert ezt a Fekete Lorát meg elkeni a fedőlakk. :/

      Törlés
  7. Perzselő meleget? á, tegnap égtem le, most nem annyira.
    Az átmenet viszont csodaszép. Nyomdázni nem szoktam, de tervben van, úgyhogy várom én is a sok okosságot :)

    VálaszTörlés
  8. Csodás lett az átmenet, imádom a színeket amiket használtál. Nagyon tetszik a nyomdalemez is, nem kétséges, hogy egyszer az enyém lesz :D Nyomdázásban nekem is vannak hiányosságaim, de már kezdek rájönni a nyitjára. Vettem fehér és fekete Essence nyomda lakkot is és azóta minden gördülékenyebb. Nyomda párna téren nekem a legolcsóbb ebayes vált be, a lehúzóka terén pedig a hozzá járó (nem fém!) lehúzó. Mindenképpen gyorsan kell dolgozni. Nem szoktam youtube-on tutorialokat nézni mert általában rájövök magamtól is mindenre, de nyomdázásnál elő kellett vennem pár tapasztalt nyomdázós videóját :D ott figyeltem fel arra is, hogy a lehúzót gyorsan, egymás után is 2x lehúzzák, persze a lehúzások közt gyorsan megtörlik papírzsepin, és ez tényleg bevált nálam is. Az pedig tényleg nem jó ha túl erősen rányomjuk a lehúzót, mert csak kiszedi a lakkot a vájatokból, csak lazán, gyorsan, és kétszer :D Így "nagy" nyomdázóként ezek a tapasztalataim :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Mindenképpen be fogom ezek után szerezni az essence lakkokat, hogy ketten is írtátok. :) Eddig valószínűleg az is baj volt, hogy túlságosan rányomtam a lehúzót a lemezre és túl sok lakkot kiszedtem... :S Ezt a kétszer lehúzós dolgot is ki fogom próbálni. :)

      Törlés
  9. nagyon tetszik a manid és ez a lemez is gyönyörű. *-*
    én nyomdázáshoz egy fekete Hello Kittys lakkot használok, amit a kínaiban vettem, szerintem az a lényeg, hogy jól pigmentált és eléggé sűrű legyen a lakk. párnából pedig én az e-bayes feketét használom, szerintem tökéletes, az essence nyomdázó párnája fel sem ér hozzá. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. lehet veszek akkor egy olyan lakkot is. :D A múltkor a Plázás lakkos boltban láttam is, bár megfogadtam, hogy oda nem megyek vissza... :D

      Törlés
  10. Nagyon szép lett a mani, én mondjuk nyomdázás nélkül hagytam volna, de biztos csak azért, mert még nem kattantam rá a nyomdázásra egyáltalán :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Szívem szerint én is úgy hagytam volna, csak nagyon be volt sózva a fenekem, hogy végre kipróbáljam a lemezt. :D

      Törlés

Megjegyzés küldése