Born Pretty Store fluoreszkláló strasszok

Egy újabb Born Pretty Store termék teszttel készültem ma nektek. Ezúttal a tesztelésre kapott fluoreszkáló strasszokat mutatom be. Amikor megláttam a tesztelésre választható termékek között ezt a színes kis tárcsát egyből tudtam, hogy őt mindenképpen szeretném. Kicsit mondjuk másabb, mint a webshopban a képen, mert a narancs inkább pirosnak tűnik, de nekem így még jobban is tetszik, hogy nem piros...

A terméket EZEN a linken érhetitek el.


Iagzán vidám neon színű strasszokat rejt a tárcsa, négy színben, kék, pink, zöld és narancs. Nekem az tetszik bennük a legjobban, hogy laposabbak, mint az általam eddig használt strasszok, ezért sokkal könnyebb velük a mindennapi élet, nem zavaróak, hogy kiállnak a körömből. Egyszerűen körömlakkal fixáltam őket, a még nedves fedőlakkba nyomkodtam bele a strasszokat, majd feléjük is húztam egy réteg lakkot, hogy biztosan a helyükön maradjanak. Két napig meg sem moccantak, valószínűleg utána is maradtak volna még, de meguntam a manikűrt. Viszont a két napban nagyobb strapának tettem ki őket, kosaraztam, és takarítottam is... 
És tényleg világítanak neon vényben, bár a kép nem igazán adja vissza... :/ Diszsiben bizton nagyon jól mutatnak... :) De ezért most nem mentem el hogy megnézzem, csak az UV lámpával szerencsétlenkedtem. :DÖsszességében nekem nagyon tetszenek ezek a kis strasszok, de inkább világos, leginkább fehér alapra ajánlom őket használni, mivel átlátszóak, és nincs "hátterük" mint egy csillogó strassznak. :) Ha megtetszett a termék nézzetek szét a nail art kínálatban, hátha találtok más nektek tetsző dolgot is.

Ne feledjétk a 10 %-os kupon kódot sem. :)


Szeretitek a strasszokat?

8 megjegyzés:

 1. A fluoreszkáló dolgok sötétben világítanak, nem UV fénynél.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én úgy tudom, hogy foszforeszkálás az, ami a fényforrás megszűnte után is világít, a fluoreszkálás pedig csak addig, amíg éri az UV fény.
   "A fluoreszkáló anyagok csak addig bocsájtanak ki fényt, amíg UV (tartalmú) fény éri őket. Nem tárolják annak energiáját, tehát a fényforrás lekapcsolása után nem világítanak. A foszforeszkáló pigmentek (festékpor) ultra-ibolya (UV) fény hatására feltöltődnek, majd típustól függően különböző időtartamon keresztül és különböző erősséggel fényt bocsájtanak ki magukból."

   Törlés
 2. Csodás lett! Nagyon tetszik ez a manikűröd!:D

  VálaszTörlés
 3. Milyen kis vidám mani lett :)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com