Lovely summer collection

A Lovely a téli után most egy szuper nyári kollekcióval rukkolt elő, amiben három család lakkjai közül válogathatunk, én az Ibiza neon sand lakkok egyikét hoztam el, a 3-as számú korallt, valamint a RIO kollekció lila és zöld lakkjait. De helyet kapott még a kollekcióban három StRopez névre hallgató szatén fényű lakk is, azok közül  a rózsaszín vonz még...


Hogy az öröm még nagyobb legyen, most épp akció van Lovely termékekre, ezért egyből olcsóbban kaparinthatjuk meg a lakkokat, 486 Ft-ért 600 helyett, ha jól emlékszem :)


IBIZA Nr3

Kezdjük először az Ibiza lakkal. A lakk kupakjára rá van írva, hogy csak műkörömre használható... Nos ez engem nem igazán tántorított vissza attól, hogy elhozzam, mert nagyon tetszik a színe (jelentem semmi bajom nem lett tőle). Nagyon hasonlít a Moyra Vivid sandjének 714-es In Bloomjára. Akinek nincs a közelében Moyra lelőhely, de tetszenek neki a vivid sand lakkok, annak egy jó alternatíva lehet az Ibiza kollekció.

Két réteg kell belőle, gyorsan szárad, nem a legérdesebb fajta sand, kb vivid sandek. :) Az ecset a szokásos Lovely, kicsit szélesebb, de nem az extra széles fajta. Nekem tetszik, ha nem lenne már meg négy Moyra neon sand lakkom, akkor tuti mind a hármat elhoztam volna. :)




RIO Nr1 és Nr2

A két RIO lakk tulajdonságai ugyanolyanok, rendkívül érdes sand lakkok, kisebb és nagyobb csillámok is vannak mind a kettőben. :) Két rétegben tökéletesen fednek, gyorsan száradnak, gyönyörűen csillognak a napfényben. A Nr1 esetében ezüstös, picit lilás alapban vannak a lilás fukszia színű nagyobb csillámok, a Nr2 esetében pedig halvány zöldes alapban vannak a nagyobb smaragd csillámok.

Én a saját kezemen most soknak éreztem volna  minden körmömre ezeket a csodákat kenni, ezért csak 2-2 körmömre kerültek díszítésként. :) Mind a két lakk igazán különleges, és a legegyszerűbb krém finishű lakkot  is fel tudjaóák dobni egy manikűrben akár csak a gyűrűs ujjra felkenve is. :)





 


Hogy tetszik a Lovely új kollekciója? Megvettétek valamelyik lakkot, vagy tervezitek?

Megjegyzések

  1. én is szemeztem velük, végül egyiket sem hoztam el. az Ibiza kollekció egy az egyben hasonlít a Moyra Vivid Sand kollekciójára, az St. Troper valamiért most nem vonz annyira, nem használnám ki a lakkokat, a Rio pedig át nem tudom... annyira vártam őket, meg tetszik is igazából mindenkinek, szóval tényleg jól eltalálta a Lovely, de valamiért nem érzem magamhoz közel ezeket a lakkokat most. lehet hogy kinövök a lakkmániámból és tudatos vásárló leszek? o.O Neee. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is csak azért hoztam el ezt az egy Ibizát, mert abban bíztam, hogy olyan csillámos, mint a Moyrák egy része, de nem. :/ A két Riót meg azért hoztam el, mert tudom hogy jártam a télivel, hogy amikor volt nem vettem meg, aztán amikor már szerettem volna, akkor meg már nem volt... :D Ezt most így legalább megelőztem. :)

      Törlés
  2. Szépek-szépek, de nekem annyi essence csillámos lakkom van már meg repedezős, hogy én egy szép sima citrom és narancs lakkot szeretnék már végre nem ilyen érdeset :S A Téli kiadás annyira szuper volt, megvettem mind a 3 színt szóval ahhoz képest ez olyan semmilyen kiadás lett. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem már simát nem szabadnak vennem, mert abból annyi van, mint a nyű... :D Bár narancsból és sárgából nekem sincs sok, sárgából van egy pasztel, egy napsárga, meg neon... Mondjuk ennyivel már bőven el lehet lenni, amennyi sárgát én használok. :)

      Törlés
  3. Jelenleg at Ibiza korallos színe van a körmömön. Még a rózaszínt néztem, de a műkörmös téma miatt nem mertem elhozni.. Bajt nálam sem okozott semmit, pedig én "szűz" körömre lakkozok, tehát sem gél lakk alap, se semmi ilyesmi. Csak alaplakkot használok.
    "A lakk hátulján fel van tüntetve, hogy kizárólag műkörömre alkalmazható. Állítólag azért van, mert tartalmaz egy olyan anyagot, amelyet az EU-ban már betiltottak. A műkörömmel elkerülhetjük, hogy közvetlenül a körmünkkel találkozzon az anyag." (forrás: http://beautyworldbyana.blogspot.hu/2014/04/notd-lovely-ibiza-nr3.html). Lehet, hogy pár éve minden lakkban volt az a bizonyos anyag..... Aztán ma megvettem a Rio lilását, sokat vacilláltam rajta, de az akció miatt nem tudtam megállni. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is kb ennyit tudok, hogy valami olyan van benne, amit betiltottak az EU-ban... De hát ki tudja mennyi minden van még a többi lakkban is, meg mennyi lakkban lehetett ez az anyag mielőtt betiltották... :D A múltkor water marbleoztam, és egy csepp lakk lesüllyedt a műanyag pohár aljára és szétmarta... És az csak egy sima lakk volt... :D

      Törlés
  4. A két Rio velem is haza jött, nagyon jók! :)

    VálaszTörlés
  5. Én is megvettem az Ibizát, ráadásul mind hármat, de én nem mertem a natúr körmeimre felkenni, úgyhogy Katynak ajándékoztam, ő legalább örült neki :)
    Amúgy brutál jól néz ki, nem értem miért nem rendes körmökre csinálták :(
    Az egyik Rio-t is megvettem, de még nem próbáltam ki.
    A manikűrjeid mint mindig, csodásak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Hát én is azért hoztam el őt bátran, mert úgyis van gél lakk a körmeimen. De simán felkenném úgyis, ha nem lenne. Ki tudja mi van amúgy a többi lakkban is... :/

      Törlés
  6. szerintem is sok lenne, ha a Rio lakkokat az összes körömre kennénk, de így két ujjon szerintem baromi jól mutatnak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy nem csak én látom így. :D Bár láttam már olyat akinek jól nézett ki minden körmén, de nekem a körömformám miatt szerintem túl sok lenne. :)

      Törlés
  7. Oh remélem az a lilás homoklakk még lesz valahol, mert csodás! *.*

    VálaszTörlés
  8. Gyönyörűek, nekem a zöldes Rio van meg meg a kék St Tropez, de szeretném még a lilás Rio-t és a másik kettő St Tropez-t is, remélem lesznek még :$

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése