Variációk müzlire



Az utóbbi időben szokásommá vált, hogy reggelire müzlit eszek, viszont csak úgy magában annyira nem rajongok ezekért a natúr müzliért (zabpehely, árpa-, búza-, és rozs pehely, mazsola, napraforgómag van benne, ha jól emlékszem), ezért mindig fel szoktam kicsi dobni valamivel. 

Variáció 1:
egy alma felkockázva, egy gyümölcsjoghurt, egy marék müzli


Variáció 2:
egy felkarikázott banán, tej, egy marék müzli


Variáció 3:
egy körte felkockázva, tej, egy marék müzli


Ilyen formában egész laktató tud lenni a müzli reggelire, és nagyon finom is. :)

Ti hogy eszitek a müzlit?

Megjegyzések

  1. Nyammm :3 Én is rászoktam nagyon a műzlire. Én tejjel nem szeretem, mindig gyümölcsjoghurttal eszem. A kedvencem pedig az ananászos gyümölcsjoghurt - egy marék műzli - egy kiseebb banán felrakirázva :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem a banán és a joghurt együtt már picit tömény. Viszont egyszer ettem cappucinós fehérjeturmixal, és azzal isteni volt. :3

      Törlés
  2. Jók a receptek én szeretem a műzlit(reggelire és sütiben is). Többnyire a joghurt,gyümölcs,pici méz és mellé még valami extra(mandula,dió, stb)szoktam a műzli mellé,de próbáltam már ilyen műzlis túrós poharas desszertet is és az is finom volt! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ennek a poharas desszertnek majd utána nézek. :D

      Törlés
  3. A Pennyben van egy müzlis joghurt, ami 99 Ft-ba kerül akcióban, az felkarikázott banánnal isteni és laktató, rohanós reggeli, sokszor eszem olyat. :-) Az almás verziót is ki fogom próbálni :-)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése