Új lovely lakkok összefoglaló

Be kell vannaom, hogy régen szinte egy pillantást sem vetettem a Lovely lakkokra. Viszont amióta kijött a márka ezzel a vérvonal frissítéssel nagyon bejövős lett az állványuk... Több lakkot is beszereztem már, más-más családból. A gloss like gel lakkok a kedvenceim. Most egy kis összefoglalót hozok a márkáról, és a lakkokról, amikkel én rendelkezem.


Összességében nagyon meg vagyok elégedve az új termékekkel, nagyon tetszik a csomagolás, jó az ecset, és a lakkok állaga is el lett találva. Mindegyik lakk két rétegben tökéletesen fed, és átlagos idő alatt megszárad, ami a birtokomban van. A színek pedig szinte végtelenek.

A lakkokról az alábbi linkeken olvashatjátok el a teszteket:
És a ráadás: Snow Dust Nr 3 ezüst

Szeretitek a Lovely lakkjait?


Megjegyzések

  1. Én is csak azóta szerettem meg őket, amióta volt a frissítés. Azóta viszont nagyon nagy kedvenceim lettek :)

    VálaszTörlés
  2. Én is a vérfrissítés óta kedvelem :)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem nagyon sokat jelentett az, hogy náluk jelent meg először drogériás polcon a sand lakk. Azokat az emberek kipróbálták és látván, hogy milyen jók tovább kísérleteztek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen az tuti, hogy sokat dobott náluk a sand. :) Én is azt vettem meg először. :D

      Törlés
  4. nekem csak sand lakkom van tőlük, de azt szeretem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Abban szerintem nagyon jók! :) Az ezüstöt én nagyon imádom. :3

      Törlés
  5. Sajnos nekem még egy sincs a márkától, itthon nem kapni őket. :( Pedig annak idején a Moulin Rouge 20-as csodájáért mindent megadtam volna! *.* A mostaniak közül pedig a sárga és fehér sand lakkjaik jönnek be, de azok is naaagyon! :) De hát, tudod, hogy van a mondás az éhes disznóval meg makkokkal. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az kár. :/ Pedig egész jó kis márka. :) Szerintem ki fogod találni hogy juss hozzájuk. :D

      Törlés
  6. Itt látszik mennyit dob egy márka népszerűségén egy új design, ugyanis nekem van pár lakkom a régiek közül és ahhoz képest, hogy több évesek, egy új essence lakk elbújhatna mögöttük :) én is mindig megnézem az állványukat, van jópár tetszetős lakkjuk, amiket biztos be fogok szerezni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem már direkt csinálják úgy, hogy hamar "tönkremenjenek"... Hogy vegyél újat. :/ Az új essence lakkok ebben élen vannak... Mármint a tönkremenetelben. :/

      Törlés
  7. nekem nagyon sok lakkom van tőlük, a képen látható kék és piros is megvan tutira, de rajtuk kívül is rendelkezem párral, nyereményjátékokon nyertem őket (:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hármat én is nyertem közülök, pontosabban négyet, mert az egyikből kettő lett így. :D

      Törlés
  8. Nekem van egy a régi szériából is, amire egy időben nagyon rá voltam kattanva. Egy - számomra - nagyon szép piros csillámos lakk. A száma sajnos már lekopott. De tény, hogy az újabbak közül én is bátrabban válogatok, mert megbízhatóbban hozzák az elvárt minőséget szerintem.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése