Nail colour 13/1

Ma egy általam először láttott lakk márkáról hoztam posztot, a goods marketben találtam rá, mindössze 290 Ft-ba került (9ml-es az üvegcse), nagyon megtetszett ez a drapp szín, ezért megvettem, gondoltam egy próbát megér. Nem kellett csalódnom, a lakk fedése annyira jó, hogy ha ügyes az ember egy réteg is elég belőle, a képeken is egy rétegben van a körmeimen. Az ecsete átlagos, a száradási ideje is, sőt, már majdhogynem gyorsnak mondható. Nagyon sok szín volt belőle, szerintem fogok még venni, remélem azok is hasonlóan teljesítenek. :)



Szeretitek a drapp lakkokat? Ismeritek ezt a márkát?

Megjegyzések

  1. Ez a szín nagyon tetszik! Én régebben kaptam egy ilyen márkájú,fehér csillámos lakkot egyik barátnőmtől,de már elfogyasztottam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha sikerült elfogyasztani, akkor elég jó lehetett. :3

      Törlés
  2. Régóta szemeztem ezekkel a lakkokkal, de féltem,hogy büdös és lassan száradó lesz...a teszted után mindenképp beszerzek egy-két színt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem bátran, a többiek is azt írják, hogy jók, úgyhogy akkor nem csak én fogtam ki egy jó példányt. :D

      Törlés
  3. Nekem is nagyon tetszik a színe :)

    VálaszTörlés
  4. Szép lakk :) Nekem nagyon tetszik :) !!

    VálaszTörlés
  5. Én szeretem ezeket a fajta lakkokat. Már több is volt belőle. Volt egy metál zöld szerűségem, annyira gyönyörű színe volt és jó fedésű, az nagyon szerettem. Meg egy gyönyörű pink tűzpiros... uh azt is nagyon szerettem. Meg most egy csillámost használok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem valami ilyen pinkes pirossal szemeztem én is. :3

      Törlés
  6. Nincsen drapplakkom, de nagyon tetszenek. :) a márkáról még nem is hallottam.

    VálaszTörlés
  7. Nekem egy sötét barna van ebből a márkából. Egész jól teljesít az is! :)

    VálaszTörlés
  8. Nem ismerem ezt a márkát, sőt az üzletet se, de a szín kifejezetten tetszik.

    VálaszTörlés
  9. Jó kis lakk ez. Kár hogy felénk nincs Goods Market. Egy másik láncnál láttam ezeket a lakkokat, de 390-ért. Viszont ma jó napom volt a DM-ben a Maybelline Colorama lakkok közül néhány szín le volt árazva 349Ft-ra! Jött is velem a 100-as piros és a 67-es lila. :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól tetted! Én is meglesem ma egy DM-et az infó örömére, de nem volt normálisan kiírva mire vonatkozik az akció, én meg szerencsére lusta voltam kutatgani, és így nem vettem semmit. :D

      Törlés
  10. Nagyon szép ez a lakk. :) Úgy el tudnám képzelni barna és arany pöttyökkel. :P

    VálaszTörlés
  11. Nem is gondoltam, hogy ennyi hozzászólást fog kiváltani ez az egyszerű kis nevenincs márkás drapp lakk. :D Örülök, ha másnak is jók a tapasztalati vele, mert akkor bátran veszek én is még másikat, eléggé féltem tőle, de akkor nem csak egy kivételesen jó darabot fognak ki, aminek nagyon örülök. :3 Lehet le is ugrok most a százasba és szétnézek ennek örömére. :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése