Januári BeSimple NPC összefoglaló

Decemberben megfogadtam, hogy idén nem fogok nyakra-főre kihívásokat bevállalni, de amikor megláttam Isánál ezt a kihívást, egyszerűen nem tudtam ellenállni neki... Nem is bántam meg, hogy belevágtam, mert nagyon tetszettek a témák. :) Annyit "változtattam" a kihíváson, hogy kikötöttem magamnak, hogy egyszerű vonalon fogok mozogni, ezt szerintem többé-kevésbé sikerült is betartanom. Meglepve tapasztalom mindig, hogy az egyszerű manikűrök mekkora sikert aratnak, ezért úgy érzem nem döntöttem rosszul, amikor ebbe az irányba indultam el. Mit gondoltok? :)
 


A szivárványos kihívás után most ez a második kedvencem. A témák szerintem szuperek voltak, mert  nem kötötték meg nagyon az ember kezét, szárnyalhatott a fantázia. :) Az én kedvenc manikűröm a burgundi volt, 5 napig! hordtam, ami nálam nagy szó. :D 

Nagyon örülök, hogy ilyen szép számmal részt vettünk a kihíváson. :) Na feledjétek, hogy jövő hétvégén indul a horoszkópos kihívás. :)

Melyik manikűr tetszett a legjobban? :)

Megjegyzések

  1. Én is nagyon szerettem ezt a kihívást :)
    Az én kedvencem ez volt : http://mazsolavilag.blogspot.hu/2014/01/januari-koromkihivas-ezust-es-fenyes.html

    VálaszTörlés
  2. Nekem sok nagyon tetszik :) Jó ez az egyszerűbb vonal is, szeretem azt is, ha bonyolult manikűrt csinálsz, de ezt is ugyanúgy :) Egyben megmutatod, hogy az egyszerűbb körmök is milyen mutatósak lehetnek :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem mindegyik nagyon tetszik. :) Nagyon szeretem nézegetni a műveidet. :)

    VálaszTörlés
  4. Az ombre és a vintage a kedvenc, de a pasztell is ott van a nyomukban.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése