Rainbow NPC - 18. szabadon választott

Őszintén be kell vallanom, hogy ambíciózus akartam lenni, és water marble manikűrt készíteni erre a témára, hogy megmutassam magamnak, akkor sem fog ki rajtam! De aztán letettem róla, mert támadt egy egyszerűbb, és sokkal cukibb ötletem. :D


Ha már szivárvány kihívás, akkor legyen szivárvány! Sosem festettem még kimondottan szivárványt a körmeimre, de mindig is tetszett, ezért most bepótoltam. Egy halvány rózsaszínes francia alapra dolgoztam, a gyrűs ujjamra szivárvány és felhő került, a többire pedig jelly sandwich. :) Nem egy hétköznapi manikűr, de gondolom nem is hittétek el, hogy teljesen lemondok a nem hétköznapi körmökről. :)


A kihívás pedig ezzel a manikűrrel a végéhez ért (és ez egyben az év utolsó nailartja is), örülök, hogy velem tartottatok. :) Hamarosan jön róla egy kis összefoglaló is.

Szeretitek a szivárványt?

11 megjegyzés:

 1. Nagyon aranyos, tényleg cuki lett :3 ez a fedőlakk meg a múltkor csak fekete alapon tetszett, de most itt is meggyőzött! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! :) Világos alapon magában szerintem is picit sok, de így egy réteg francia lakkal felette szerintem is cuki. :3

   Törlés
 2. Nagyon szép lett! Az a csillámos lakk a CR tarka csillámos toppere?

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com