Rainbow NPC - 13. waterfall

Az eheti téma a waterfall manikűr volt, amit Sammy, a Nailasaurus blog írója "fejlesztett" ki. Én ismét a színátmenethez nyúltam, nem tehetek róla függő vagyok! Bár nem lett annyira feltűnő, hogy átmenet lenne, de én látom. :D Minden körmömre 3 szín került, és minden szomszédos körmömön 1-1 szín ugyanaz. A nagy ujjamon kezdtem piros-narancs-sárga színekkel, a mutatóra sárga-zöld-türkiz, a középsőre türkiz-kék-lila, a gyűrűsre lila-pink-piros került, a kicsire pedig ismét a hüvelyk színei. Az alap színen sokat örlődtem, nem tudtam dönteni a fehér és a nude között, e végül a nude lett a befutó,  bár fehérrel biztos sokkal élénkebb lenne az  összhatás.Ez a manit szántam az 52 hetes kihívás szivárvány témájára is. :)Próbáltátok már a waterfallt?

9 megjegyzés:

 1. Pont olyan lilát alkottam a barátnőmnek kb. két éve, amilyen Nailasaurus lapján látható, de saját ötlettől vezérelve, és a körömvégektől befelé, tehát fordítva. Akkor az mi lehet? Jégcsap? :-) Nem is rossz ötlet :-) Nagyon szép és vidám lett a Tiéd, tetszik :-)

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörű lett, szerintem! Valami hasonlót, én is terveztem majd, csak előtte be kéne szerezni a szükséges eszközöket!

  VálaszTörlés
 3. Tök jó lett! A nude jó választás volt, fehérrel lehet nem mutatna ilyen jól.

  VálaszTörlés
 4. Húúha nagyon szép lett olyan szép színek!!!Imádom!!

  VálaszTörlés
 5. ez is nagyon ütős! tetszik :)

  VálaszTörlés
 6. Szuper lett!
  Nagyon szép szivárványos! :D

  VálaszTörlés
 7. Gyönyörű lett a végeredmény! Én még nem próbáltam, de az inspirációs mappácskámban ott lapul ez is. :)

  VálaszTörlés
 8. Nagyon tetszik, csodás lett! :)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com