Rimmel 60 second 622 oh boy you're so fine!



A Rimmel 60 seconds lakkok jóbarátaim lettek mostanában. Nagyon megszerettem őket. Ha lesz rájuk akció ezentúl tuti nem megyek el mellettük. Ha meg az akciós kis sosárban találok belőlük tuti elhozom. :D Erre a lakkra sem lehet panaszom, mert tökéletes!



Szép közép lilás szín, krém finishel. Az ecset széles és lekerekített. Tudom írtam már, de nem bírok elégszer leírni, hogy egy álom vele dolgozni! A fedés is fantasztikus, igazából már egy réteg is elég, ha ügyes az ember, de én a hosszú körmeimre mindig felkenem a másodikat is. A száraádi idő gyors, és szép fényes marad utána is a lakk.


Szeretitek a 60 seconds lakkokat?

Megjegyzések

  1. Én is nagyon szeretem az ecsetüket, csak a kisujjamnál trükkös, mert azon akkora a köröm, mint az ecset maga. :-D De már belejöttem, és sajnos már átszoktam erre, és zavarnak a sima ecsetek. Szép ez a szín :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen ugyanígy érzek. :D A kisujjam nekem is elég trükkös, de végül is megoldható. :D

      Törlés
  2. még nincs rimmel lakkom, de egyszer szeretnék egyet :) most akciósak a rossmannban a rimmel termékek 25% kedvezmény van rájuk. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sokáig rájuk se nagyon néztem, hogy drága, de igazából nagyon jó minőség, úgyhogy megérik az árukat. :) Az akció pedig remek alkalom, hogy kipróbálja őket az ember. :) nekem viszont most nem szabad, mert lakkstop van. :D

      Törlés
  3. Szeretem én is a Rimmel lakkokat tényleg álom velük dolgozni, nekem 4 db rimmel lakkom van de ebből 2 nagyon besűrűsödött és nem tudom miért pedig szép lakkok! Ez a lakk is nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  4. Imádom a színét, nagyon szép :)

    VálaszTörlés
  5. Imádom a színét, nekem is megvan, de a te körmeiden szebben mutat :)

    VálaszTörlés
  6. Örülök, hogy elnyerte a tetszéseteket. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése