Rimmel 60 second 622 oh boy you're so fine!A Rimmel 60 seconds lakkok jóbarátaim lettek mostanában. Nagyon megszerettem őket. Ha lesz rájuk akció ezentúl tuti nem megyek el mellettük. Ha meg az akciós kis sosárban találok belőlük tuti elhozom. :D Erre a lakkra sem lehet panaszom, mert tökéletes!Szép közép lilás szín, krém finishel. Az ecset széles és lekerekített. Tudom írtam már, de nem bírok elégszer leírni, hogy egy álom vele dolgozni! A fedés is fantasztikus, igazából már egy réteg is elég, ha ügyes az ember, de én a hosszú körmeimre mindig felkenem a másodikat is. A száraádi idő gyors, és szép fényes marad utána is a lakk.


Szeretitek a 60 seconds lakkokat?

11 megjegyzés:

 1. Én is nagyon szeretem az ecsetüket, csak a kisujjamnál trükkös, mert azon akkora a köröm, mint az ecset maga. :-D De már belejöttem, és sajnos már átszoktam erre, és zavarnak a sima ecsetek. Szép ez a szín :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Teljesen ugyanígy érzek. :D A kisujjam nekem is elég trükkös, de végül is megoldható. :D

   Törlés
 2. még nincs rimmel lakkom, de egyszer szeretnék egyet :) most akciósak a rossmannban a rimmel termékek 25% kedvezmény van rájuk. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én sokáig rájuk se nagyon néztem, hogy drága, de igazából nagyon jó minőség, úgyhogy megérik az árukat. :) Az akció pedig remek alkalom, hogy kipróbálja őket az ember. :) nekem viszont most nem szabad, mert lakkstop van. :D

   Törlés
 3. Szeretem én is a Rimmel lakkokat tényleg álom velük dolgozni, nekem 4 db rimmel lakkom van de ebből 2 nagyon besűrűsödött és nem tudom miért pedig szép lakkok! Ez a lakk is nagyon tetszik! :)

  VálaszTörlés
 4. Imádom a színét, nagyon szép :)

  VálaszTörlés
 5. Imádom a színét, nekem is megvan, de a te körmeiden szebben mutat :)

  VálaszTörlés
 6. Örülök, hogy elnyerte a tetszéseteket. :)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com