Miss Sporty sparkle touch

 

Ez a csodás csillámos topper a Miss Sporty nyereményem része volt, már régóta szemeztem vele a polcokon, most végre az enyém lett. Nem kellett csalódnom benne, szuper csillámos fedőlakk.



Alapnak szintén Miss Sporty lakkokat használtam, amik szintén a nyeremények között voltak. Egy "oda-vissza" körmökön átívelő ombre alapot készítettem, a középső ujjamra a lasting colour 485, a gyűrűs és mutató ujjamra a lasting colout 390, a hüvelyk és kis ujjamra pedig a cloubbin colour 457 került. Ezekről most tennék sok említést, mert lesz róluk külön-külön is poszt terveim szerint. :)


A lakk üvege, kiszerelése a szokásos, 7ml, kerekded üvegcse, lapos, duci lekerekített ecset, amit az utóbbi időben nagyon megkedveltem. :) A lakkal könnyű dolgozni, tele van csillámmal ennek köszönhetően már egy rétegben is elegendő csillám kerül a körmökre. Átlagos idő alatt megszárad és szép fényes marad. 



Szerintem mind a három színen csodásan mutat, de talán a lilán tetszik a legjobban. Sötétebb alappal is megmutatom maj Nektek, mert szerintem azon jön ki a legjobban az igazi szépsége. :) Most azért ezeken a lakkokon teszteltem, mert amikor megláttam őket együtt egyből ombre lakkozásért kiáltottak, és ha már felkentem őket megnéztem hogy mutat rajtuk egy a csillámos csoda. :)



A lakknak három hasonmását is megtaláltam egyébként a drogériák polcain, a Manhattal captain sparkle, Rimmel disco ball, és az NYC Lights-Camera-Glitter személyében. Egyedül az NYC lakk lóg ki egy kicsit a sorból, mert abban nagyobb csillámok is vannak, de a másik kettő tökéletes dupe... 


Hogy tetszik Nektek ez a csillám csoda? Esetleg megvan otthon? Vagy valamelyik hasonmása?

Megjegyzések

  1. Gratulálok a nyereményhez! :) Nagyon tetszik ez a csillámos lakk, gyönyörű. És az alapok színe is szép. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Ugye, milyen jók együtt, szerintem is remekül mutat így együtt a négy lakk. :)

      Törlés
  2. Nekem is megvan ez a lakk, èn is nyertem :D
    Nagyon tetszik, szuper, hogy picik a csillámok benne, nem túl hivakodó. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor ez ilyen nyerős lakk. :D És igen, nekem is az tetszik benne, hogy csilli-villi, de nem túl hivalkodó. :)

      Törlés
  3. Csodaszép lakkot én is beszereztem! :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem az alapok jobban tetszenek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lesz majd róluk is poszt, legyen rájuk időm. :D Lefotóztam ugyan őket a csillámos lakk nélkül is, de természetesen köd volt, és nem lett a legjobb a kép. :/

      Törlés
  5. Annyira jók ezek a manik! A több színen tesztelés mellett még mutatós, hordható körmök is :-)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jól néz ki! Remekül feldobhat bármilyen egyszerű lakkozást!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése