Rimmel 600 delicously dark

Sokáig nézegettem a Rossmannban a csalóka spot lámpás fényeknél, hogy vajon ez a csodás sötét lakk barna vagy lila... Nagyon bíztam benne, hogy nem csapott be a szemem, és lila lakkról van szó. Szerencsére tényleg nem barna volt, úgyhogy nagyon örültem. :) 


A lakk ecsete szuer vastag, lekerekített, egyszerűen oda vagyok érte... Tényleg egész gyorsan szárad, két rétegben tökéletes és szép fényes a finishe. Igazából csak jót tudok róla mondani, nagyon tetszik. :) A színe csodás sötét bordós lila. Már-már majdnem feketének tűnik, pedig lila... :)
Szeretitek az ennyire sötét színeket?

6 megjegyzés:

 1. Anyum kinézett magának egy Sally Hansen (Pat on the Black) lakkot, ami teljesen ilyen. De tudom, hogy nem használná, bánná , hogy ennyi pénzt költöttem rá stb. Ezért ezt a lakkot szúrtam ki, úgyhogy ezt adom neki névnapjára :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pont az a Sally van meg nekem, és épp ezt akartam írni én is. Teljesen így néz ki az is! :) Gyönyörű színe van! :) Azt hiszem utánpótlásnak beszerzem ezt a színt, mivel a Sally nekem túl drága :)

   Törlés
 2. Hát... nekem az ilyen majdnemfeketék nem annyira jönnek be. [-(

  lakkalandok.blogspot.hu

  VálaszTörlés
 3. Gondoltam, hogy ez is megosztó lesz, mint a tesója, az aye,aye sailor... :) Judit, meg tudlak érteni, nem mindenki szereti az ennyire sötét színeket. én is csak ritkábban hordom őket. Viszont arannyal szerintem nagyon volt a manikűrvadászos maniban: http://thimmykevilaga.blogspot.hu/2013/09/manikurvadasz-4-fordulo.html

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, az tényleg szuper volt. És az az érdekes, hogy a te változatod jobban hasonlít az eredetire (Vattacukor), mint a "középsőre" (Az a lány), amiről igazából inspirálódtál. :)

   lakkalandok.blogspot.hu

   Törlés
  2. Pedig az "eredeti" képet nem is láttam amíg el nem készült manikűröm. :D Mert csak lementettem Szilvi képét, aztán amikor elkezdtem írni a posztot, akkor nyitottam meg rendesen az ő posztját és láttam meg Vattacukor képét. :) De valóban igazad van, szerintem is jobban hasonlít a végeredmény az övére. :)

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com