Astor Fashion studio 240 yellow buttercup

Régóta vágytam már egy jó kis pasztellsárga lakk után, nemrég vettem is egyet. Most pedig ki is próbáltam. Mindig félek a pasztell árnyalatú lakkoktól, hogy vajon hány rétegben fognak szépen fedni... Most nem is volt alaptalan félelmem. Ennél a lakknál minimum három réteg kell a tökéletes fedéshez. De igazából még egy negyediket is fel lehetne kenni, ha nagyon szőrszálhasogató az ember. Én megálltam háromnál. Viszont ezért cserébe egész gyorsan száradnak a rétegek, így nem olyan hosszú idő a három réteget kivárni amíg megszárad, és szép fényes is marad.. A lakk ecsete áltlagos, 6 ml-es az üvegcse.




Szeretitek a pasztell árnyalatokat? Hogy álltok a sárgával?

Megjegyzések

  1. Én is nézegettem ezt a lakkot,de valamiért lebeszéltem magam.:)
    Pedig nagyon szép színe van!

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon szép! Én is valami ilyesmit akartam, vettem is egy sárga Lovely lakkot, de természetes fényben már egyáltalán nem volt pasztell, felkenve meg konkrétan úgy nézett ki mint a körömgomba. A Dm-ben láttam leárazva egy pasztell sárga Manhattan lakkot, lehet megpróbálkozok azzal.

    VálaszTörlés
  3. Ezzel a lakkal én is megszenvedtem, de ha kivárja az ember a sok réteg megszáradását akkor egy gyönyörű színt kapunk cserébe. Én nagyon szeretem a pasztell színeket, főleg sárgában.

    VálaszTörlés
  4. Angel, eredeti áron én tuti nem vettem volna meg, de így 250-ért, jó vásár volt szerintem is, mert szép kis szín. =)
    Hajnal, azzal a mnahattan lakkal én is szemeztem szerintem. Nagyon jó kis színe van annak is. :) Lovely lakkal én is jártam már hasonlóan... :S A drogériában a lámpa fénynél "dögös pirosnak" nézett ki, de kint természetes fényben meg narancspiros volt. :S
    Lexa, én is így látom. =) És mivel egész gyorsan szárad, annyira nem is vészes. =)

    VálaszTörlés
  5. nagyon szép színe van!! gyönyörű!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése