Körmös kellékeim

Sokáig halogattam ezt a posztot, de végre erőt vettem magamon és összeszedtem a képeket. Mert hogy annyira lusta voltam, hogy már be is voltak fotózva a dolgok nagy részt, csak szerkesztgetni kellett a képeket... Szóval lássuk csak mikkel szoktam dolgozni.

1. Pontozó:
Nos tagadhatatlanul is talán a kedvenc eszközöm a pontozó. Ezt az 5 darabból álló szettet  az e-bayről reneltem. Szerintem nagyon megéri egy ilyenre beruházni. =)


2. Ecsetek:
Másik nagy kedvencem az egyet szett. 15 db-ból álló készletet vettem az e-bayen, ebben van mindenféle vastagságú és formájú ecset. a vékonyakat minta rajzolásra szoktam használni, a lapos ecsetekkel általában a fesleges lakkot távolítom el az ujjaimról, miután a magyját, mert letakarítottam a fültisztító pálcikával.

3) Csillám, és egyéb porok
Imádom a csillámport, legyen szó apró porról, vagy nagyobb csillámokról. Egész szép kis készletem van már belőlök, bár bőven lehet még bővíteni... =)


A nagy csillámokat így "szettben" vettem egy kínai boltban, szinte minden szín van benne. A kis csillámporok csak a nagy közös képen láthatók, valagy kimaradtam a szórásból, amikor fotóztam. =)


A kaviárgyöngyöket e-bayről rendeltem 12 szín volt a csomagban. =) Picit csalódtam bennük, mert a pink és a lila engedi a színét, amikor rákenem a fedőlakkot. :S


A plüssporok szintén e-bayről vannak. 16-os pakkban érkeztek.


4) Strasszok:
Ezt a praktikus kis strasszkő készletet eredetileg nem is körmözéshez vettem, hanem ékszerkészítéshez, de végül a körmös cuccaim között landolt. e-bayről egyszerűen beszerezhető.


5) Díszítőszalag:
Praktikus kis találnány a díszítőszalag, bár díszítésre annyira nem szeretem használni, mert nekem igazán akar a körmömön maradni, állandóan felválik. Viszont celluxos manihoz tökéletesek. =)



6) Nyomdázókészlet
Bár még nem vagyok egy nagy nyomdázó virtuóz, néha szoktam kísérletezni ezzel a technikával. essence nyomdám és mintalemezeim vannak.

7) Matricák
A matrica szerintem az egyik legyszerűbb módja a körömdíszítésnek. Én nagyon szeretem a matciákat, ahogy láthatjátok a virágosak a kedvenceim. :D


8) Francia manikűr sablon
Ritkán szoktam ugyan használni, de néha jól jön a franca sablon. Például francia manikűrhöz (milyen meglepő), vagy éppen félholdas manikűrhöz.


9) Mágnesek
Van pár mágneses lakkom, egészen pontosan 5 db van a tulajdonomban, eredetileg egy mágnest kaptam az egyik lakkhoz, viszont úgy gondoltam jól jönne még más minta is, ezért rendeltem e-bayről ezt a három darabos készletet. Bevallom őszintén még ki sem próbáltam őket. :$



10) Körömdíszítő rudak
Ezeket sem körömdíszítéshez vettem eredetileg, hanem ékszerekhez, de végül ezek is a körmös cuccaim között landoltak, igaz még körmözéshez csak egyszer használtam őket. Gyömölcsös és virágos rudakat rendeltem. =)


És az Ancsától kapott cuki tappancsos rudacskáim. <3 Van már elképzelésem hogyan is tudnám őket felhasználni, csak jussak el a megvalósításig. :D EZúton is nagyon szépen köszönöm őket! :*


11) Keverőtálka:
Ezt egy fodrászkellékes boltban szereztem be, tudom e-bayről biztos olcsóbb lett volna, de nem tudtam otthagyni. =)


Amit még be kellene szereznem az az akril festék és a körömdíszítő szegecsek. =) Jelenleg ezek szerepelnek a megvásárolandó listácskámon. =)

Nektek milyen körmös kellékeitek vannak? Mit szeretnétek beszerezni?

Megjegyzések

  1. Nekem is sok féle körmös cuccom van .
    Kedvenceim a pontozók , csillámpor , matrica és a díszítőszalag .
    Egyszer kipróbálnám a plüssporokat ,h milyenek.
    Lenne egy poszt a plüssporokról ?? Kérlek

    VálaszTörlés
  2. Rendben. Beütemezek majd a "napirendembe" egy plüssporos manit. =) És megosztom a véleményem róluk. =)

    VálaszTörlés
  3. Óh, most már muszáj lesz a plüssporokat kipróbálnom :) Nagyjából ilyesmik vannak nekem is, körömnyomdát most rendeltem ebay-ről a meglévő két mintalemez mellé, már alig várom, hogy megérkezzen :) Az ebay-es mágnesek pedig nagyon szuperek, nagyon szeretem őket.

    VálaszTörlés
  4. Nekem a virágos gumirudak nagyon tetszenek! :D Valamikor csinálnál egy manikűrt a gumi hibiszkuszokkal? Mostanában mindenem hibiszkuszos! :D Nagyon szuper cuccaid vannak! :)

    VálaszTörlés
  5. Honnan rendelted a virágos gumi rudakat? :)

    VálaszTörlés
  6. Köszi az infót Bellala, akkor most már tényleg ki kellene próbálnom azokat a mágneseket. :D
    Eliza, ezt is felírtam a listámra, lesz velük manikűr. =) Én ezeket a rudakat még vagy 1 éve rendeltem (ha nem több) vateráról. =) De e-bayen is lehet kapni. =)

    VálaszTörlés
  7. azok a plüssporok. *-* olyan jó színük van.
    egyébként a fejembe látsz, én is szeretnék majd egy ilyen bejegyzést valamikor a közeljövőben. :D

    VálaszTörlés
  8. Szuper kis cuccok, azok a porok nagyon tetszenek! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése